Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

Προτεραιότητα για την ΑΕΚ η επίτευξη συμφωνίας με τον νέο δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας

Το ιδανικό θα ήταν τα πάντα να προχωρούσαν υπό συνθήκες σύμπνοιας. Ωστόσο, γρήγορα φάνηκαν σύννεφα…πολέμου πάνω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.


Στην Ενωση γνωρίζουν καλά πως ένας «πόλεμος» κρίνεται μέσα από πολλές μικρές «μάχες» και είναι αποφασισμένοι να βγουν νικητές μέσα από αυτή τη διαδικασία. Με πρώτο στόχο την επίτευξη συμφωνίας με τη νέα δημοτική αρχή, την εύρεση χρυσής τομής με τον νέο δήμαρχο, Αρη Βασιλόπουλο.

Ο Μελισσανίδης είναι πεπεισμένος πως μπορεί να βρει κοινό βηματισμό με τον νέο δήμαρχο. Αποτελεί άλλωστε επιθυμία του να έχει σύμμαχο τη δημοτική αρχή, ώστε να μην υπάρχουν αγκάθια εκ των έσω. Να μη δημιουργούνται προβλήματα σε κάθε βήμα της ΑΕΚ. Υπάρχει εκτίμηση, πως με τις «κιτρινόμαυρες» παραχωρήσεις σε όσα «θέλω» εξέφρασε ο Βασιλόπουλος, θα μπορέσει να υπάρξει συναίνεση.

Ο Δήμος είναι σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του γηπέδου. Βλέπετε, ακόμα και τα χρήματα της περιφέρειας θα διοχετευθούν στην ΑΕΚ μέσω του δήμου (ή μέσω της Ερασιτεχνικής, αλλά παρούσης Δούρου αυτό φαίνεται απίθανο). Ετσι, στην ΑΕΚ θέλουν μια αρμονική συνεργασία, που θα κάνει κατανοητό προς κάθε κατεύθυνση, πως το νέο γήπεδο μόνο οφέλη θα φέρει για την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου