Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

Τετάρτη απόγευμα η ΑΕΚ θα έχει στα χέρια της το νομοσχέδιο για την «Αγια Σοφιά»

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Βουλής.
Τρίτη και Τετάρτη η συζήτηση και η ψηφοφορία.


Η Βουλή ανακοίνωσε επίσημα το πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Τρίτη και Τετάρτη λοιπόν είναι οι κρίσιμες μέρες για την ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα την Τρίτη (29/7) στις έξι το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση όπου αρχικά θα ψηφιστούν επί του συνόλου κάποια νομοσχέδια των υπουργείων άμυνας και τουρισμού. Η διαδικασία είναι τυπικά καθώς ήδη έχουν ψηφιστεί επί των άρθρων και αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα. Στη συνέχεια λοιπόν θα ξεκινήσει η συζήτηση για το ρυθμιστικό νομοσχέδιο Αθήνα και Θεσσαλονίκης το οποίο αφορά και την ΑΕΚ.

Την Τετάρτη στις 10 το πρωί θα ξεκινήσει εκ νέου συνεδρίαση όπου θα έχει αποκλειστικό θέμα το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Εκεί θα πραγματοποιηθεί και η ψήφιση του επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου. Σε αυτή τη συνεδρίαση θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και η ΑΕΚ την Τετάρτη το απόγευμα θα έχει στα χέρια της το νομοσχέδιο για να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις για την υλοποίηση του ονείρου.

Αναλυτικά:

 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑ΄

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014
Ώρα 6.00΄μ.μ.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΒ΄

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014
Ώρα 10.00΄π.μ.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας – Αττικής, Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Θεσσαλονίκης και άλλες διατάξεις».
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Μάξιμος Σενετάκης και Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Σημείωση: Η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε στη συνεδρίασή της, της 24.7.2014, τη συζήτηση του νομοσχεδίου σε 2 συνεδριάσεις.

Πηγές : aek365.com - aek1924.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου