Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

Ώρα γηπέδου στη Βουλή

Ξεκινά αύριο, Τρίτη η συζήτηση για την ψήφιση του Ρυθμιστικού, που περιλαμβάνει και τα άρθρα που αφορούν το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Το απόγευμα της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί στη Βούλη η πρώτη από τις δύο συνεδριάσεις, μέσα από τις οποίες αναμένεται να ψηφιστεί το νομοσχέδιο που αφορά την «Αγιά-Σοφιά». Η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης, όπου και αναμένεται η ΑΕΚ να πάρει στα... χέρια της το νομοσχέδιο και να είναι έτοιμη να προχωρήσει στην εξασφάλιση οικοδομικής άδειας, ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει τις εργασίες στο οικόπεδο που της ανήκει.

Το Ρυθμιστικό Αθήνας-Θεσσαλονίκης αναμένεται να ψηφιστεί από τη Βουλή, κατά πλειοψηφία, ωστόσο μένει να φανεί τη στάση θα κρατήσει το κάθε Κόμμα, πάνω σε αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα που δεν αφορά φυσικά μόνο την ΑΕΚ. Όπως και να έχει πάντως την Τετάρτη η «Αγιά-Σοφιά» θα γίνει νόμος του Κράτους και μόλις στην «Ένωση» πάρουν το ΦΕΚ, θα είναι έτοιμη να προχωρήσουν στο τελικό βήμα για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Ώρα των σπορ.

Πηγή : aekvoice.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου