Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Ανδριόπουλος: «Παραδώσαμε στον Δήμαρχο τη μελέτη»!

Ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου της «Αγιάς Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος τόνισε ότι παρέδωσε ο ίδιος τον φάκελο με τις πληροφορίες για το γήπεδο της ΑΕΚ στον Δήμαρχο, ο οποίος μέχρι χθες τόνιζε ότι δεν έχει καμία απολύτως ενημέρωση!


Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος αναφέρθηκε στην ενημέρωση που πραγματοποίησε ο ίδιος τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στη Δημοτική Αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ έδωσε αμέσως ότι της ζητήθηκε. Τόσο σε ότι αφορά τις θέσεις πάρκινγκ όσο και στο θέμα των δέντρων.

«Θέλω να εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι μία παρεξήγηση που πρέπει να λυθεί μέσα σε πέντε μέρες. Ενημέρωσα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία και του δημάρχου τα πάντα. Παρέδωσα σφραγισμένα σχέδια που έχει σφραγισμένα σχέδια η ΓΓΑ. Τα παρέδωσα εγώ προσωπικά! Ή δεν έχουν διαβάσει σωστά τα σχέδια ή λόγω γεγονότων έχει υπάρξει θυμός ή έλλειψη μνήμης. Η Βουλή δεν είναι... πολεοδομικό γραφεία. Η Βουλή πρέπει να δίνει νόμιμες κατευθύνσεις. Ο νόμος που κατατέθηκε από το ΥΠΕΚΑ, λέει τους ανώτατους συντελεστές. 

Στον κ. δήμαρχο έχουμε παραδώσει τη μελέτη. Αν έχουν... παραπέσει σε συρτάρια να του τα ξαναπαραδώσουμε επισήμως. Φτιάχνουμε ένα αθλητικό κέντρο με δυο μουσεία. Όλα τα άλλα είναι φαντάσματα που δεν υπάρχουν. Στη Φιλαδέλφεια δεν υπάρχει... δράκος. Το αποδεικνύει ο χρόνος που μεσολάβησε. Ή υπάρχει λοιπόν έλλειψη πληροφόρησης ή θυμός που δεν βοηθάει. Πρέπει να διαβάσουμε με ψυχραιμία. Ότι ζητήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ το ζητήσαμε αμέσως. Τα ύψη τα είχαμε υποβαθμίσει μόνοι μας. Το γήπεδο θα είναι μείον 3 μέτρα. Ο ίδιος ο δήμαρχος μας ζήτησε 250 θέσεις πάρκινγκ. Βεβαίως! Θα το κάνουμε! Δεν μας έχει ζητήσει τίποτα άλλο! Δεν είναι δουλειά μας να σχολιάζουμε τι γίνεται μέσα στα κόμματα» ανέφερε ο κ. Ανδριόπουλος.

Πηγή : aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου