Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

Βασικός συνομιλητής της ΑΕΚ στο θέμα του νέου γηπέδου η κυβέρνηση

Εδώ και ημέρες, η κουβέντα για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ περιστρέφεται γύρω από τις βουλές της αντιπολίτευσης.


Η στάση που θα τηρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ψήφιση του νομοσχεδίου, οι σκέψεις και οι αναζητήσεις των εκπροσώπων του σε περιφέρεια και τοπική αυτοδιοίκηση. Ωστόσο, πολλοί λησμονούν πως βασικός συνομιλητής και «συνεργάτης» της ΑΕΚ στο θέμα του γηπέδου, είναι η κυβερνητική πλειοψηφία. Και τα πάντα περνούν πρώτιστα από εκεί.

Ετσι, παρά το ενδιαφέρον που μπορεί να υπάρχει για τη στάση που ενδεχομένως κρατήσουν κάποιοι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η ουσία είναι πως το νομοσχέδιο για το γήπεδο της ΑΕΚ θα περάσει δίχως καμία…αγωνία. Με διευρυμένη πλειοψηφία μάλιστα, καθώς πέραν του κυβερνητικού μπλοκ, θετική στάση για το γήπεδο της ΑΕΚ έχουν εκφράσει οι ΑΝ.ΕΛ., αλλά και ανεξάρτητοι βουλευτές.

Η ΑΕΚ επιθυμεί να λειτουργήσει με συνθήκες νομιμότητας στην υπόθεση του γηπέδου. Αυτό έπραξε θέτοντας το θέμα και λαμβάνοντας τη συναίνεση όλου του δημοτικού συμβουλίου. Αυτό έπραξε και κατάφερε να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση που δικαιούται από το σύνολο του περιφερειακού συμβουλίου. Οπότε, οιαδήποτε αλλαγή στάσης θα βαρύνει όσους την επιχειρήσουν.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου