Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014

Γρεντζελιάς: Δεν κόπηκαν δέντρα!

Αίσθηση προκάλεσε στη συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο η δήλωση Μελισσανίδη ότι το 1991 κόπηκαν 1.200 δέντρα στο Άλσος Φιλαδέλφειας χωρίς να ιδρώσει το αυτί κανενός.


Δήμαρχος εκείνη την εποχή ήταν ο Παντελής Γρεντζελιάς, τον οποίο αναζήτησε χθες η «Live Sport» για να δώσει την δική του εκδοχή. Και ο πρώην δήμαρχος το διέψευσε κατηγορηματικά! «Δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν κόπηκαν δέντρα από το άλσος, πόσο μάλλον 1.200 κομμάτια. Κάποια ελάχιστα που μπορεί να ξεράθηκαν, να έσπασαν. Μα αν είχαν κοπεί 1.200 δέντρα, δεν θα είχε μείνει και τίποτα! Είναι προφανές ότι κάποιος πληροφόρησε λάθος τον κ. Μελισσανίδη. Το μόνο σίγουρο είναι πως κάηκαν δέντρα από πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει μετά τον Κένταυρο επί θητείας του κ. Αδαμόπουλου μετά το 2002….».

Ο κ. Γρεντζελιάς θεωρεί επίσης πως έχουν γίνει λάθος χειρισμοί από τις δυο πλευρές στο θέμα του γηπέδου, και ότι λείπει ο «κατάλληλος ενδιάμεσος» για να πετύχει τη συνάντηση και τη συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη Βασιλόπουλο…
Μετά τις δηλώσεις του κ. Γρεντζελιά, ψάξαμε και βρήκαμε πως τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη δεν ήταν ουρανοκατέβατα αλλά με στοιχεία. Συγκεκριμένα, οι φίλοι του δάσους, του πράσινου και του φυσικού περιβάλλοντος Ν. Φιλαδέλφειας, Ν. Ιωνίας και Ν. Χαλκηδόνας είχαν τονίσει στο παρελθόν ότι «Το 1991 κόπηκαν 1.200 δέντρα (αναγράφεται στα πρακτικά του Δήμου) και αφαιρέθηκε η θαμνώδης χαμηλή βλάστηση. Από τότε κόβονται δέντρα σε διάφορα σημεία και έχουν δημιουργηθεί ξέφωτα που δεν υπήρχαν».

Πηγή : aek24hours.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου