Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

Ώρα να μιλήσει η ΑΕΚ για την «Αγιά Σοφιά»

Οι λόγοι που οδήγησαν τους ανθρώπους της Ένωσης στην απόφαση να δώσουν συνέντευξη τύπου για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας.


Επί μήνες ολόκληρους υπάρχουν δυο... παράλληλες δράσεις στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ: Από τη μια, η πλευρά των ανθρώπων της Δικέφαλος 1924 και προσωπικά του Δημήτρη Μελισσανίδη, που σε καθημερινή βάση ξόδευαν και ξοδεύουν αμέτρητες ώρες δουλεύοντας αυτό το πρότζεκτ. Κι από την άλλη, κάθε λογής... εμπλεκόμενος (και μη) που μιλάει, σχολιάζει, κρίνει, προδικάζει, «δικάζει» και σε αρκετές περιπτώσεις πετά λάσπη...

Όλο αυτό το διάστημα έχουν γίνει πολλά. Υποψήφιοι σχεδόν ταύτισαν την προεκλογική τους εκστρατεία με το γήπεδο της ΑΕΚ και τις προσωπικές τους... ενστάσεις. Εν δυνάμει τοπικές αρχές ξεκίνησαν πόλεμο στο πρότζεκτ. Αντιφρονούντες που... ξεφύτρωσαν στη Νέα Φιλαδέλφεια σαν τα μανιτάρια άρχισαν να κατηγορούν την Ένωση και το αφεντικό της για... σκοτεινά σχέδια, για πρόθεση να ...υφαρπάξουν το Άλσος(!) και μέσω... ανορθόδοξων (ή εσκεμμένα λανθασμένων) αναγνώσεων του νομοσχεδίου που έχει κατατεθεί στη Βουλή, επιχείρησαν να δημιουργήσουν μια πλαστή εικόνα στην κοινή γνώμη.

Σε όλα αυτά, προστέθηκε και η... ανατροπή με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε έρθει σε συμφωνία με την επίσημη ΑΕΚ για την ψήφιση του νομοσχεδίου, αλλά την ύστατη στιγμή έκανε πίσω.Μέχρι τώρα η ΑΕΚ απλά παρακολουθούσε αυτό το θέατρο του παραλόγου, που εκτός από τους ουδέτερους παρατηρητές, δημιούργησε σύγχυση ακόμη και σε ένα κομμάτι του κόσμου της.

Για τον λόγο αυτό, οι άνθρωποι της Ένωσης σκέφτονταν εδώ και καιρό να πάρουν κάποια στιγμή επίσημη θέση, προκειμένου να ακουστούν επιτέλους αλήθειες. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που όλα δείχνουν ότι θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη που προαναγγέλθηκε για την επόμενη εβδομάδα (πιθανότατα την Τετάρτη).

Σε αυτήν στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να ενημερώσουν αναλυτικά τον κόσμο της ομάδας για τα -πολλά και σημαντικά- βήματα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στην προσπάθεια για την κατασκευή του γηπέδου, αλλά και για τα επόμενα βήματα που έχουν προγραμματιστεί, ώστε να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό οι εργασίες. Επίσης, αναμένεται να γίνει αναλυτική ενημέρωση για όλες τις παραμέτρους του πρότζεκτ και να ειπωθεί στον κόσμο η αλήθεια, εν όψει και της ψήφισης του νομοσχεδίου για την «Αγιά Σοφιά» από τη Βουλή...

Πηγή : aek365.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου