Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014

Ανοίγει η Βουλή, παίρνει… ημερομηνία η «Αγιά Σοφιά»

Ξεκινούν την Τρίτη 22/07 oι εργασίες του Β' Θερινού Τμήματος και εντός της ίδιας μέρας αναμένεται να οριστεί πότε θα τεθεί προς συζήτηση και ψήφιση του νομοσχέδιο για το γήπεδο της ΑΕΚ.


Ανοίγει και πάλι τις πόρτες της σήμερα Τρίτη η Βουλή, με την έναρξη των εργασιών του Β' Θερινού Τμήματος, το οποίο θα είναι τελικά αυτό που θα κληθεί να ψηφίσει το νομοσχέδιο για το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας και το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το πρώτο διήμερο των εργασιών του Τμήματος έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού (οι συνεδριάσεις θα γίνουν στις 6 το απόγευμα της Τρίτης και στις 10 το πρωί της Τετάρτης).

Ωστόσο, στην διάσκεψη που θα έχουν οι Πρόεδροι της Βουλής την Τρίτη, αναμένεται να αποφασιστεί και να προγραμματιστεί η διαδικασία συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου για την «Αγιά Σοφιά». Θα ξεκαθαρίσει, δηλαδή, πόσες συνεδριάσεις θα γίνουν για την συζήτηση - ψήφισή του (πιθανότατα αυτές θα είναι δύο) και πότε αυτές θα πραγματοποιηθούν. Στην ΑΕΚ η τελευταία ενημέρωση που είχαν ανέφερε ότι η συζήτηση και η ψήφιση του σχεδίου νόμου που αφορά την ομάδα θα έχει ολοκληρωθεί εντός του Ιουλίου (δηλαδή το αργότερο μέχρι την επόμενη Πέμπτη) και μένει να φανεί πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό...

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου