Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

Δούρου: «Δεν θα αποδεχτώ τετελεσμένα από τον Σγουρό»

Το γήπεδο της ΑΕΚ παραμένει πάντα στην επικαιρότητα πόσο μάλλον από την στιγμή που την Πέμπτη ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης Δημήτρης Μελισσανίδης θα απαντήσει για όλα σε συνέντευξη τύπου που έχει προγραμματίσει να δώσει.


Ο «Τίγρης» θα ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά την «Αγιά Σοφιά», η οποία είναι το «καυτό» ζήτημα όλων των ανθρώπων της κιτρινόμαυρης οικογένειας.
Η Ρένα Δούρου μετά από σιωπή αρκετών εβδομάδων μίλησε στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» και για το γήπεδο της Ένωσης. Στέλνοντας το δικό της μήνυμα. «Δεν θα αποδεχτώ τετελεσμένα από τον Σγουρό. Και ο νοών νοείτω…», ήταν το πρώτο σχόλιο της που δείχνει ξεκάθαρα ότι θα ακολουθήσει διαφορετική πολιτική από τον προκάτοχο της, κάτι που ασφαλώς αφορά και το ζήτημα του γηπέδου της Ένωσης.

Στην συνέχεια μίλησε και πάλι για «πόλεμο» που δέχτηκε πριν της εκλογές, ακόμα και ανήμερα της διαδικασίας.  «Προεκλογικά έθεσα κρίσιμα και συγκεκριμένα ερωτήματα για τα γήπεδα, τη χρηματοδότησή τους αλλά και για το ρυθμιστικό, για χωροταξικά ζητήματα, τα οποία όλα αυτά παρουσιάστηκαν ότι η «Δούρου είναι εναντίον του γηπέδου της ΑΕΚ» και «μην ψηφίζετε Δούρου» και μάλιστα από αθλητική εφημερίδα την Κυριακή των εκλογών! Μετά δε τις εκλογές, επειδή αρνούμαι να αντιμετωπίσω τα ζητήματα της Αττικής σαν να αρχίζουν και να τελειώνουν στα των γηπέδων διαβάζω ότι «κάνω κωλοτούμπες!».

Πηγή : enwsi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου