Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014

Την επόμενη μέρα η άδεια

Στις 22 Ιουλίου, με το άνοιγμα του Β’ Θερινού τμήματος της Βουλής θα μπει σε προτεραιότητα η ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ και από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης τα έχει όλα προγραμματίσει ώστε να εκδοθεί άμεσα η οικοδομική άδεια.


Η καθυστέρηση της έναρξης των εργασιών για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ δεν οφείλεται ούτε στην ΑΕΚ, ούτε στον Δημήτρη Μελισσανίδη, παρά στη γραφειοκρατία και στις διαδικασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν για να ξεκινήσει το... όνειρο.
Το νομοσχέδιο το οποίο περιλαμβάνει τα άρθρα για το νέο γήπεδο της Ένωσης πέρασε από την επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου και πλέον το μόνο που απομένει είναι να ψηφιστεί από την Ολομέλεια της Βουλής.
Αυτό αναμένεται να γίνει με την έναρξη του Β’ Θερινού τμήματος, στις 22 Ιουλίου και οι Κιτρινόμαυροι έχουν πάρει τις απαραίτητες εγγυήσεις ότι το νομοσχέδιο θα μπει σε προτεραιότητα και θα χρειαστεί μόλις μια συνεδρίαση για να προχωρήσει προς ψήφιση.
Το κενό αυτό διάστημα, στην Ένωση συνεχίζουν τις διαδικασίες που απαιτούνται, έτσι ώστε αμέσως μόλις ψηφιστεί το νομοσχέδιο, να είναι έτοιμα όλα τα έγγραφα  που χρειάζονται για να εκδοθεί η οικοδομική άδεια.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ζητήσει από τους συνεργάτες του να «τρέξουν» όλα τα θέματα γύρω από τη... γραφειοκρατία, έτσι ώστε να μην υπάρξουν νέες καθυστερήσεις και να μπορέσουν να ξεκινήσουν οι εργασίες αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου. 

Πηγή : aek1924.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου