Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014

Μόνο μία συνεδρίαση αρκεί ώστε να ψηφιστεί ο νόμος για την «Αγιά Σοφιά»

Εν αναμονή της επίσημης απόφασης για το πότε θα συζητηθεί ο ρυθμιστικός νόμος στη Βουλή βρίσκονται στην ΑΕΚ. Ενημερώθηκαν πάντως ότι αρκεί μια συνδρίαση για την ψήφισή του.


Την έναρξη του β” θερινού τμήματος της Βουλής περιμένουν οι υπεύθυνοι τόσο της Ένωσης όσο και της «Δικέφαλος 1924″, προκειμένου να συζητηθεί και να ψηφιστεί μετά από πολλές αναβολές και καθυστερήσεις (στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου) το νομοσχέδιο που θα ανοίξει το …δρόμο της έκδοσης των αδειών για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με τους αρμόδιους στο ελληνικό Κοινοβούλιο, οι οποίοι δεσμεύθηκαν ότι απ” τις 22 Ιουλίου, όταν και θα αρχίσει να συνεδριάζει το β” θερινό τμήμα, ο ρυθμιστικός νόμος θα τεθεί σε προτεραιότητα.
Ένα θετικό στοιχείο, το οποίο πληροφορήθηκαν οι υπεύθυνοι της «Δικέφαλος 1924″ είναι ότι όπως φαίνεται θα χρειαστεί μόλις μια συνεδρίαση για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να ψηφιστεί το νομοσχέδιο που περιμένουν, ώστε να προχωρήσει επιτέλους η υπόθεση.

Πηγή : enwsi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου