Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014

Μόνο την ηρεμία της και το νομοσχέδιο θέλει η ΑΕΚ!

Παρά το κλίμα που δημιουργείται τελευταία από διάφορες πλευρές για το γήπεδο της ΑΕΚ, στην «Ένωση» ασχολούνται μόνο με όσα τους αφορούν και περιμένουν να γίνει νόμος του Κράτους η «Αγιά-Σοφιά», για να ξεκινήσουν τα έργα.


Πολλή κουβέντα γίνεται τις τελευταίες μέρες για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, το άλσος αλλά και την αυριανή συγκέντρωση του «Συντονιστικού κατοίκων ΝΦ-ΝΧ και γύρω περιοχών». Τοποθετήσεις, ανακρίβειες, ασύστολα ψεύδη που έχουν μόνο στόχο να δημιουργήσουν πόλωση και ένταση και μέσα σε όλα αυτά και πολιτική.

Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι δικαιολογημένο να αγανακτεί με τα όσα ακούει-διαβάζει, είναι λογικό να επιθυμεί διακαώς να δει και πάλι το «σπίτι» του στη Νέα Φιλαδέλφεια και αυτό είναι κάτι που γίνεται κατανοητό και από τους ανθρώπους της «Ένωσης». Ωστόσο σε οποιεσδήποτε αντιδράσεις των φιλάθλων, που γίνονται με δική τους πρωτοβουλία και τις πιο πολλές φορές μεμονωμένα και όχι μαζικά, η ΑΕΚ δεν έχει κανέναν λόγο.

Άλλωστε ο «Δικέφαλος» ποτέ δεν προσπάθησε να χειραγωγήσει και να κατευθύνει τον κόσμο του, δίνοντάς του κατευθύνσεις, με τους φιλάθλους όχι μόνο της ΑΕΚ αλλά της κάθε ομάδας, να λειτουργούν αυτόνομα και όπως προστάζει η ατομική λογική του καθενός.

Στην ΑΕΚ αυτό που τονίζουν είναι πως έχουν επικεντρωμένη την προσοχή τους στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου στη Βουλή, όπου αναμένεται να εγκριθεί η κατάθεση προς ψήφιση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια, και πουθενά αλλού. Μπορεί ο εν δυνάμει Δήμαρχος να δείχνει με κάθε τρόπο πως είναι εναντίον του πρότζεκτ που έχει παρουσιαστεί, δυναμιτίζοντας πολλές φορές με τοποθετήσεις ή ενέργειες την ατμόσφαιρα, ωστόσο ούτε εκεί υπάρχει καμία διάθεση εμπλοκής από τον Σύλλογο, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της Ώρας των σπορ.

Η ΑΕΚ έχει παρουσιάσει ένα πρότζεκτ που σέβεται απόλυτα τους νόμους και τις διατάξεις, είναι άμεσα υλοποιήσιμο και μόλις γίνει νόμος του Κράτους, οι «κιτρινόμαυροι» θα ξεκινήσουν τις εργασίες στο οικόπεδο που τους ανήκει, με την «Αγιά-Σοφιά» να παίρνει «σάρκα και οστά». Αύριο λοιπόν συνεδριάζει για τελευταία φορά στη Βουλή η Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου και στην ΑΕΚ έχουν την ενημέρωση πως θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια πριν την τελευταία συνεδρίαση του θερινού τμήματος, που είναι στις 10 Ιουλίου.

Φυσικά ακόμα και να μην συμβεί αυτό και η ψήφιση του νομοσχεδίου να μετατεθεί για τις 22 του ίδιου μήνα, όταν ανοίξει και πάλι η Βουλή, οι μέρες της καθυστέρησης θα είναι ελάχιστες και έτσι δεν θα διαφοροποιηθεί στο ελάχιστο το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει και θέλει την «Ένωση» να εξασφαλίζει τις οικοδομικές άδειες, λίγες μέρες μετά αφότου πάρει το ΦΕΚ, από την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Πηγή : aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου