Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Bασιλόπουλος: Δεν μπορώ να πω τίποτα για το γήπεδο

Το Contra.gr επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλο ο οποίος δεν θέλησε να αναφερθεί καθόλου στο γήπεδο της ΑΕΚ και απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση για το αν είναι θετικός στην παραχώρηση των στρεμμάτων που ζητά η «Ένωση».


Το Contra.gr επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλο, και του ζήτησε να σχολιάσει τον …γηπεδικό πυρετό που έχει ξεσπάσει στην ΑΕΚ. Ο ίδιος ο Δήμαρχος τόνισε ότι δεν είναι σε θέση να απαντήσει και δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση, καθώς –όπως ανέφερε ο ίδιος- παρακολούθησε ένα μικρό μέρος της συνέντευξης Τύπου λόγω υποχρεώσεων (συγκεκριμένα ανέφερε ότι παρακολούθησε μόνο το απόσπασμα που τοποθετήθηκε ο κ. Αλεξίου).

Το Contra.gr προσπάθησε να αποσπάσει μία απάντηση σχετικά με το αν βρίσκει σύμφωνο τον Δήμαρχο το ενδεχόμενο παραχώρησης των στρεμμάτων που ζητάει η ΑΕΚ (τα 2,4) από το άλσος προκειμένου να τα εκμεταλλευτεί για την κατασκευή του γηπέδου της και να τα μεταφυτεύσει εντός του δάσους, στα φαλακρά του σημεία. Ο κ. Βασιλόπουλος δεν θέλησε να απαντήσει στο ερώτημα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο παρελθόν ο κ. Βασιλόπουλος –σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε μία μέρα μετά τις εκλογές- είχε δηλώσει θετικός στη συγκεκριμένη …ανταλλαγή στρεμμάτων.

Πηγή : aek1924.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου