Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

Βασιλόπουλος: «Νεοφασίστες με το προσωπείο της ΑΕΚ»

Ο Άρης Βασιλόπουλος συνεχίζει να ρίχνει λάδι στη φωτιά με τις δηλώσεις του, αναφέρνοντας αυτή τη φορά ότι Νεοφασίστες και ακροδεξιοί στίνουν τους στρατούς τους στη Νέα Φιλαδέλφεια και εκμεταλεύονται το γεγονός ότι οι φίλοι της ΑΕΚ θέλουν γήπεδο στην προσφυγική γειτονιά.


Ο Άρης Βασιλόπουλος μιλώντας για τα πρόσφατα γεγονότα και τις επιθέσεις κατά πολιτών που θέλουν να διαφυλάξουν το άλσος στη Ν. Φιλαδέλφεια κατήγγειλε μέσω του Κόκκινου πως "με προμετωπίδα οπαδούς ομάδων κάποιοι θέλουν να εισβάλλουν στη πολιτική και οικονομική ζωή. Εκμεταλλεύονται το πόνο των φίλων της ΑΕΚ να χτίσει γήπεδο στην ιστορική της έδρα και με μοχλό πίεσης το γήπεδο προσπαθούν να επιβάλλουν άλλα συμφέροντα".

Ο Α. Βασιλόπουλος έκανε λόγο για "οργανωμένες ομάδες που υπακούν εντολές και μετακινούμενους στρατούς εκτός πόλης που έχουν μόνιμη παρουσία στη Φιλαδέλφεια και δεν επιτρέπουν στους πολίτες να πάρουν θέση".

Μίλησε για "νεοφασίστες και ακροδεξιούς που φορούν το προσωπείο του οπαδού της ΑΕΚ και θέλουν να καταλάβουν σταδιακά την πόλη και να τη μετατρέψουν σε Άγιο Παντελεήμονα".

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας αποσαφήνισε ότι η θέση του είναι και το γήπεδο της ΑΕΚ να γίνει και το δάσος να μην αποχαρακτηριστεί ενώ έκανε λόγο για συμφέροντα που δεν επιθυμούν να φτιάξουν απλώς και μόνο ένα γήπεδο.

Τόνισε πως δεν πρόκειται να προσέλθει σε διάλογο με τη Διοίκηση της ΑΕΚ όσο αυτή δεν καταγγέλλει και δεν διαχωρίζει τη θέση της απο τη τρομοκρατία.

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου