Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

Από Σεπτέμβριο τα έργα του γηπέδου

Νέα καθυστέρηση υπάρχει στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ αφού η τέταρτη συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Εκεί θα γίνει η τελευταία συζήτηση για το ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας το οποίο περιλαμβάνει και το γήπεδο της Ένωσης.


Ωστόσο, το διάστημα που θα χρειαστεί είναι περισσότερο από 40 μέρες διότι έπειτα θα πρέπει να ψηφιστεί να βγει το ΦΕΚ και στη συνέχεια μέσω ΔΟΚΚ να βγουν οι άδειες ανέγερσης. Μέσα σε αυτές τις διαδικασίες που χρειάζονται αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και ότι τα πάντα υπολειτουργούν ή λειτουργούν σε ρυθμούς χελώνας, ειδικά τον Αύγουστο, τότε οδεύουμε προς τον Σεπτέμβριο.

Τότε θα ξεκινήσουν τα έργα του γηπέδου, οι ανεπίσημες πληροφορίες μας ωστόσο φαίνεται πως θα επισημοποιηθούν. Ήδη βρισκόμαστε τρεις μήνες εκτός αρχικού πλάνου λόγω γραφειοκρατίας και καθυστέρησης του κράτους.
Η ΑΕΚ έχει κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες που χρειάζονται για να πάρει σάρκα και οστά το όνειρο εκατομμυρίων οπαδών της. Να γίνει ξανά το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πηγή : aek24hours.gr


1 σχόλιο:

  1. http://yellowfever.gr/%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AD-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%8C%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%B9/
    Το παραπανω ειναι μια διαφωνια πανω σε θεματα της αρχιτεκτονικης εξωτερικης οψης και του ονοματος του γηπεδου.
    Μπορει να συμφωνειτε, να διαφωνειτε αλλα καλο ειναι να δημοσιευονται και αυτα οπως δημοσιευονται και οι θετικες γνωμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή