Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

Μελισσανίδης: «Τρέξτε για το γήπεδο»!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να τρέξουν το θέμα του γηπέδου καθώς θέλει να λυθούν όλες οι εκκρεμότητες και να μπουν μπουλντόζες ακόμα και πριν από τις γιορτές του Πάσχα!


Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal αναφέρεται στην εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τους συνεργάτες του προκειμένου να τρέξουν τις εξελίξεις και να μπουν μπουλντόζες στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας ακόμα και πριν από τις γιορτές του Πάσχα!

Η επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη τα ξημερώματα της Δευτέρας από το εξωτερικό σηματοδοτεί άμεσες εξελίξεις για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Από τα πρώτα κιόλας 24ωρα ο «Tίγρης» ζήτησε να δει άμεσα τους συνεργάτες του και τους ζήτησε να «τρέξουν» άμεσα, προκειμένου να κλείσουν όλες οι τρύπες που παραμένουν ανοιχτές.

Ο Μελισσανίδης τόνισε στους ανθρώπους που συνεργάζεται πως θέλει μέχρι το Πάσχα να έχουν βρεθεί οι λύσεις, προκειμένου να μπουν οι μπουλντόζες στο γήπεδο και να ξεκινήσουν οι πρώτες εργασίες. Θέμα ημερών είναι το να μπουν οι υπογραφές του υπουργού Πολιτισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου και του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, προκειμένου ο φάκελος της νομοθετικής ρύθμισης να πάει στη Βουλή και να ψηφιστεί.

Πηγή : aekvoice.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου