Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

Ολοκληρώνεται σήμερα η διαβούλευση για το Ρ.Σ. Αθήνας που αφορά… διπλά την ΑΕΚ

Γίνονται οι τελικές διορθώσεις και μέσα στις επόμενες 15 μέρες το νομοσχέδιο κατατίθεται στη Βουλή προς ψήφιση, μαζί με την τροπολογία για την «Αγιά Σοφιά».


Σήμερα το μεσημέρι (13.00) ολοκληρώνεται η δημόσια διαβούλευση για το νέο ρυθμιστικό σχέδιο Αθήνας. Ένα νομοσχέδιο που αφορά άμεσα και... διπλά την ΑΕΚ. Ο πρώτος λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι το νέο Ρ.Σ.Α. περιλαμβάνει την κατασκευή του Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού («Αγιά Σοφιά») ως μέρος του Μητροπολιτικού Πάρκου της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο δεύτερος αφορά την απόφαση που πάρθηκε από το ΥΠΕΚΑ να «παντρέψει» την συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση με την τροπολογία που αφορά τους πολεοδομικούς όρους της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ (για την οποία έχει γίνει ήδη διαβούλευση) και να κατατεθούν μαζί προς ψήφιση στη Βουλή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόθεση των στελεχών του ΥΠΕΚΑ είναι από αύριο κιόλας να ξεκινήσει η διαδικασία οριστικοποίησης όσων προβλέπονται στο νομοσχέδιο του Ρ.Σ.Α., προκειμένου να δοθεί... μάχη, ώστε και οι δύο ρυθμίσεις να κατατεθούν στη Βουλή μέσα στις επόμενες 15 μέρες και να ψηφιστούν πριν το Πάσχα ή στην χειρότερη περίπτωση, αμέσως μετά.

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου