Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

Υπογράφει την νομοθετική ρύθμιση και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος

Πλησιάζει η στιγμή που ονειρεύονται εδώ και αρκετά χρόνια όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ.  Φαίνεται πως η ώρα που οι μπουλντόζες θα μπουν στην Νέα Φιλαδέλφεια δεν αργεί και για να γίνει αυτό θα πρέπει να εκδοθεί η οικοδομική άδεια.


Για να φτάσουμε μέχρι το τελευταίο βήμα απαιτείται η ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης η οποία ρυθμίζει τους κανόνες λειτουργίας του νέου γηπέδου. Όμως  για να μπορέσουμε να είμαστε σίγουροι ότι το έργο θα ξεκινήσει, θα πρέπει να υπογράψουν και οι τέσσερις αρμόδιοι Υπουργοί την νομοθετική ρύθμιση.

Ο πρώτος που έβαλε την σφραγίδα του ήταν ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ εν συνέχεια ο φάκελος πέρασε και από το γραφείο του Γιάννη Στουρνάρα. Πλέον σύμφωνα με πληροφορίες η ρύθμιση βρίσκεται στον Υπουργό Πολιτισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο. Ο οποίος και αναμένεται τις επόμενες μέρες να την υπογράψει.

Έτσι θα μείνει μια ακόμα, αυτή του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη για να μπορέσει η ρύθμιση να γίνει νόμος και να πάει στην Βουλή προς ψήφιση. Έτσι και αλλιώς στην ΑΕΚ θέλουν να τελειώνουν με αυτό το ζήτημα πριν το Πάσχα.  Έτσι  θα μπορεί να προχωρήσει χωρίς ιδιαίτερη καθυστέρηση το μεγάλο πρότζεκτ της κατασκευής του γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Πηγή : enwsi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου