Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

Μέχρι τις 10 Μαϊου ψηφίζεται στην Βουλή η νομοθετική ρύθμιση για την «Αγιά Σοφιά»

Με την επιστροφή του από το εξωτερικό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε σαφές προς όλους, ότι χρειάζεται να τρέξουν οι εξελίξεις, αφού πρώτα είχε συνάντηση με τους στενούς συνεργάτες του.


Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα και περιμένει να τελειώνει το θέμα με την νομοθετική ρύθμιση. Ήδη γνωρίζουμε ότι απομένουν δύο ακόμα υπογραφές από τους Υπουργούς Πολιτισμού και Εσωτερικών, Παναγιωτόπουλο και Μιχελάκη προκειμένου να πάει η ρύθμιση προς ψήφιση στην Βουλή. Έτσι άλλωστε θα ανοίξει και ο δρόμος για την άδεια λειτουργίας του γηπέδου από την ΓΓΑ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι που τρέχουν το πρότζεκτ της «Αγιάς Σοφιάς» είχαν ενημέρωση από τις αρμόδιες πλευρές,  ότι το αργότερο μέχρι τις 10 Μαϊου, η νομοθετική ρύθμιση θα έχει περάσει από την Βουλή. Κάτι που ήχησε ευχάριστα στα αυτιά τους. Αυτή άλλωστε ήταν και η επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη, που ήθελε τα πάντα να έχουν ξεκαθαρίσει πριν τις εκλογές. Άλλωστε μόλις κλείσει αυτό το ανοικτό μέτωπο θα μπορούν στην ΑΕΚ να μετρούν αντίστροφα για να μπουν οι μπουλντόζες στην Νέα Φιλαδέλφεια, αφού θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν την πολυπόθητη οικοδομική άδεια και με αυτή να ξεκινήσουν τα έργα.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου