Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

Στο παιχνίδι και η Coca Cola για το γήπεδο

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει βρει δίαυλο επιοινωνίας με την εταιρία Κολοσσό και θα προχωρήσει σε συζητήσεις με τα υψηλόβαθμα στελέχη της για την ονοματοδοσία του γηπέδου.


Πάει να τρελάνει κόσμο ο Μελισσανίδης στο θέμα της εμπορικής ονοματοδοσίας της "Αγια Σοφιάς".
Διότι εκτός από την Gazprom, οι επαφές με την οποία παραμένουν ζεστές παρά τις διαψεύσεις, και την Socar, ο πρόεδρος της οποίας Ρόβναγκ Αμπντουλάγεφ επιβεβαίωσε τον δίαυλο επικοινωνίας με την ΑΕΚ, το αφεντικό των "κιτρινόμαυρων" συζητάει και με άλλες εταιρείες-κολοσσούς την προοπτική να δώσουν την επωνυμία τους στο νέο γήπεδο της "Ενωσης" στην Νέα Φιλαδέλφεια, με το αζημίωτο φυσικά.

Σήμερα ο Φίλαθλος online αποκαλύπτει τον άγνωστο "πόθο" του Ελληνα επιχειρηματία, που ακούει στο όνομα Coca Cola! Μάλιστα το "κονέ" με την παγκοσμίου φήμης πολυεθνική "ψήνεται" μέσω Ελληνα μεσολαβητή, γνωστού του Μελισσανίδη, που είναι σε θέση να τον φέρει σε απευθείας επαφή με τον Τούρκο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της "Coca Cola Company" Μουχτάρ Κεντ, αν δεν έχει γίνει ήδη αυτό.

Το γεγονός, μάλιστα, ότι στις αρχές του προηγούμενου Δεκέμβρη έγινε γνωστό ότι η μητρική εταιρεία του εν λόγω κολοσσού επέλεξε την Αθήνα ως έδρα του νέου διοικητικού και επιχειρησιακού κέντρου για τις δραστηριότητες διαδικτυακής και κοινωνικής δικτύωσης (Citizen Interaction Center) του ομίλου στην περιοχή της Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης καθιστά ακόμη πιο ενδιαφέρον το ζήτημα και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ περιμένει πλέον την κατάλληλη στιγμή για ένα "deal" που αν, λέμε αν επιτευχθεί γιατί δεν είναι καθόλου απλό και εύκολο το θέμα, θα κάνει πάταγο όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σ' ολόκληρη την Ευρώπη.

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου