Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Δημοτικό Συμβούλιο για το Ναό!

Tην επόμενη Τετάρτη 19 Μαρτίου θα γίνει τελικά νέα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, που θα έχει θέμα σχετικό με το γήπεδο της ΑΕΚ.


Το μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης θα είναι η μεταφορά του χώρου αποκομιδής των σκουπιδιών από την περιοχή πίσω από το γήπεδο (από την πλευρά που βρισκόταν το κλειστό «Γ. Μόσχος», για τους παλαιότερους).
Η δήμαρχος της πόλης κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου «έβγαλε» την σχετική είδηση καθώς εκτός των άλλων ζήτησε τις προτάσεις και της αντιπολίτευσης για το ζήτημα.

Η ίδια ανέφερε ότι έχει κατά νου 2-3 τοποθεσίες μακριά από το γήπεδο. Μία κατά μήκος της Εθνικής Οδού, στο ύψος της Νέας Χαλκηδόνας, μία άλλη κοντά στην Μεταμόρφωση και μία τρίτη σε μέρος εκτός Φιλαδέλφειας. Χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

Να θυμίσουμε ότι και ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έχει αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το ζήτημα της μεταφοράς των σκουπιδιών από το οικόπεδο πέριξ του γηπέδου, είναι από τα βασικά θέματα που πρέπει να επιλυθούν ώστε να ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες για την ανέγερση του νέου Ναού του Δικεφάλου.

Πηγή : aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου