Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014

Ορίζεται Δημοτικό Συμβούλιο, για το πάρκινγκ των απορριμματοφόρων

Την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τετάρτη 12 Μαρτίου, αναμένεται να διεξαχθεί το Δημοτικό Συμβούλιο στην Νέα Φιλαδέλφεια αναφορικά με την μεταφορά του πάρκιγκ των απορριμματοφόρων, που βρίσκεται πίσω από την Θύρα 21 του παλιού γηπέδου. 


Είναι ένα θέμα για το οποίο enwsi.gr σας είχε ενημερώσει από τις 20 Ιανουαρίου, ότι στον Δήμο, το έχουν πολύ ψηλά στην ατζέντα τους. Η Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας θέλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να οριστεί συμβούλιο, αλλά υπάρχουν κάποια νομικά πλαίσια που πρέπει αρχικά να μελετηθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr μέσα στην εβδομάδα θα οριστεί η ημερομηνία τέλεσης του Δ.Σ, προκειμένου να λυθεί μια καλή το μείζον αυτό θέμα για το οποίο είχε αναφερθεί στο παρελθόν και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η δημοτική αρχή έχει καταλήξει σε έναν χώρο που βρίσκεται εκτός της πόλης, αλλά στα όρια του Δήμου. Δεν επηρεάζονται κατοικημένες περιοχές και θεωρείται ότι καλύτερο υπάρχει. Στο συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί,  θα γίνει η παρουσίαση με λεπτομέρειες του συγκεκριμένου χώρου και θα διαπιστωθεί από τις υπόλοιπες παρατάξεις αν υπάρχει ταύτιση απόψεων. Με δεδομένο ότι το ζήτημα αυτό είναι μείζον θέμα για όλη την πόλη, εκτιμάται ότι θα περάσει από έγκριση.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου