Κυριακή, 9 Μαρτίου 2014

Διευθέτηση για κατοίκους εξωτερικού και καμπάνια

Μέχρι την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να λυθεί ένα διαδικαστικό-τραπεζικό ζήτημα για τη συμμετοχή στην ΑΜΚ των κατοίκων εξωτερικού και τότε θα ξεκινήσει ο επικοινωνιακός ...βομβαρδισμός της ΑΕΚ με τις καμπάνιες για λαϊκή συμμετοχή.


Στο θέμα της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου με τη συμμετοχή του κόσμου τηςΑΕΚ για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι άνθρωποι της «Δικέφαλος 1924» αναμένεται να διευθετήσουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάθεση χρημάτων από τους κατοίκους εξωτερικού. Αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι την προσεχή Πέμπτη και πρόκειται για ένα καθαρά διαδικαστικό-τραπεζικό ζήτημα.

Με το που λυθεί η συγκεκριμένη ιστορία θα δοθούν για προβολή οι διαφημιστικές καμπάνιες της ΑΕΚ, οι οποίες θα παροτρύνουν τον κόσμο της ομάδας να συμμετέχει σε ένα ιστορικό πρότζεκτ και να πάρει την επιστροφή της «Ένωσης» στη φυσική της έδρας, στα χέρια του. Οι καμπάνιες αναμένεται να δημοσιευτούν σε ηλεκτρονικό, έντυπο Τύπο ενώ σποτάκια θα υπάρχουν στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο.

Πηγή : aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου