Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014

ΓΓΑ, ΥΠΕΚΑ και ΑΜΚ

Σε τρία μέτωπα έχει στρέψει το ενδιαφέρον του ο Δημήτρης Μελισσανίδης καθώς περιμένει άμεσα εξελίξεις που αφορούν την κατασκευή του νέου γηπέδυ της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Τίγρης "τρέχει" τις εξελίξεις σχετικά με την "Αγιά Σοφιά" ώστε να μην χαθεί δευτερόλεπτο από το αρχικό πλάνο.


Τη στιγμή που στην Ένωση προετοιμάζονται για το Κυριακάτικο ματς με τον Ηρόδοτο, το αφεντικό της ομάδας «τρέχει» τις εξελίξεις σχετικά με την «Αγιά Σοφιά» και έχει στρέψει την προσοχή του σε τρεις πλευρές από τις οποίες περιμένει εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα.

Η πρώτη και η πιο σημαντική έχει να κάνει με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, γράφει χαρακτηριστικά ηGoal. Οι «κιτρινόμαυροι» ελπίζουν ότι θα εγκριθεί άμεσα η νέα άδεια λειτουργίας του γηπέδου, με τη ΓΓΑ να έχει όλους τους απαραίτητους φακέλους και να απομένει το τυπικό της ανακοίνωσης.

Η δεύτερη αφορά τη νομοθετική ρύθμιση. Στην ΑΕΚ περιμένουν την υπογραφή του ΥΠΕΚΑ, του Γιάννη Μανιάτη, ώστε να ξεκινήσει η διαδρομή της νομοθετικής ρύθμισης προς τους συναρμόδιους υπουργούς και να τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή πριν από τις δημοτικές εκλογές, καθώς τότε η Βουλή θα κλείσει όπως ορίζει ο νόμος.

Τέλος, την ερχόμενη Τετάρτη θα ξεκινήσει επίσημα η διαδικασία αγοράς των μετοχών από τον κόσμο της Ενωσης εν όψει της αναμενόμενης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Η εν λόγω διαδικασία δεν είναι άμεσης πρωτεραιότητας, καθώς θα ολοκληρωθεί στις 24 Ιουνίου, τρεις μήνες μετά. 

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου