Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Μαϊμού ΑΕΚτζήδες κατά της Αγιά Σοφιάς

 «Τηλεμαϊντανοί» που αυτοαποκαλούνται ΑΕΚτζήδες επιχειρούν να βάλουν μπουρλότο στην προσπάθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη και των απανταχού Ενωσιτών για την επιστροφή στην προσφυγική γειτονιάς μας.


Υπόμνημα για να μην ψηφιστεί η νομοθετική ρύθμιση του γηπέδου, έστειλαν στα αρμόδια Υπουργεία ο Βασίλης Καπετανόπουλος, ο Νίκος Σταθάκας, ο Μπάμπης Τσαντήλας, ο Γιώργος Γάσσιος, ο Κώστας Χαμπάκης και ο Παύλος Παπατριανταφύλλου, θέλοντας να βάλουν εμπόδια στο όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων.

Την ώρα που η ΑΕΚ γυρνά σελίδα και προχωρά ενωμένη προς την «αναγέννησή» της, την επιστροφή στο «σπίτι» της και την κορυφή, ορισμένοι που δηλώνουν ΑΕΚτζήδες επιχειρούν να βάλουν εμπόδια στα όνειρα των οπαδών. Μιλάμε για «μαϊντανούς», που έχουν σπάσει κάθε όριο γραφικότητας, βγαίνοντας κάθε τρεις και λίγο στα τηλεοπτικά παράθυρα προσπαθώντας να διατηρηθούν στο προσκήνιο, στις πλάτες της ΑΕΚ! Άτομα που η διοικητική ανυπαρξία των προηγούμενων ετών τους έδωσε χώρο και που πλέον δυσκολεύονται να αντιληφθούν ότι δεν έχουν και ούτε θα έχουν ξανά, την παραμικρή θέση στην ομάδα.

Τα υπομνήματα που υπογράφουν οι Βασίλης Καπετανόπουλος, Νίκος Σταθάκος, Χαράλαμπος Τσαντήλας, Γιώργος Γάσσιος, Κώστας Χαμπάκης και Παύλος Παπατριανταφύλλου, ζητούν από τα 4 αρμόδια Υπουργεία στο θέμα του γηπέδου να μην υπογράψουν τη νομοθετική ρύθμιση για την «Αγιά-Σοφιά» και επιχειρούν να βάλουν εμπόδια στα όνειρα όλων των ΑΕΚτζήδων!

Με επιχειρήματα πέρα από κάθε λογική, όπως δηλαδή το ότι οι θέσεις πάρκινγκ στην περιοχή καταπατούν τα δικαιώματα των πολιτών (!) και το ότι το γήπεδο δεν προβλέπει γήπεδα για τα υπόλοιπα τμήματα (τη στιγμή που η Ερασιτεχνική κινείται ώστε να στεγάσει όλα τα τμήματα σε άλλο χώρο!), ζητούν ουσιαστικά να σταματήσει άμεσα η διαδικασία για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και προκαλούν την-δικαιολογημένη-οργή όλων των ΑΕΚτζήδων!

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου