Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

Μαζί το χτίζουμε!

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι υπόθεση όλων μας, κάτι το οποίο έχει τονίσει πολλάκις ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε δηλώσεις του. Η έγκριση από την επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την ΑΜΚ πάρθηκε, η Ένωση ανακοίνωσε την έναρξη της και πλέον όσοι επιθυμούν έχουν την ευκαιρία να βάλουν το λιθαράκι τους για την «Αγιά Σοφιά».


Την ερχόμενη Τετάρτη (12/3) ο λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς θα είναι ενεργός για όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ που θέλουν να γίνουν συμμέτοχοι στο τεράστιο εγχείρημα του Δημήτρη Μελισσανίδη για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Ένωσης.

Μπορεί να υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση στην εκκίνηση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, ωστόσο οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν την Τρίτη, η ΑΕΚ έλαβε την έγκριση και πλέον είναι όλα έτοιμα ώστε ο κόσμος να συμβάλλει ενεργά στην ανέγερση του Ναού.

Οι Ενωσίτες ήταν μόνιμα δίπλα στην ομάδα και είναι βέβαιο ότι θα αποδείξουν εμπράκτως τη στήριξη τους και στον Δημήτρη Μελισσανίδη συμβάλλοντας για την πραγματοποίηση του ονείρου στην προσφυγική γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο λογαριασμός θα ενεργοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ σήμερα αναμένεται ανακοίνωση από την επίσημη ΑΕΚ για περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και για να αποσαφηνιστεί τι πρόκειται να συμβεί με εκείνους που έχουν ήδη δώσει χρήματα για το γήπεδο, πριν σταματήσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα η διαδικασία. 

Πηγή : aek1924.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου