Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014

Πέρασε με μεγάλη πλειοψηφία από το Περιφερειακό Συμβούλιο η υπογειοποίηση των δρόμων γύρω από τον ΝΑΟ!

Βροχή τα ευχάριστα νέα για το γήπεδο της ΑΕΚ.


Μία ακόμη σημαντική εξέλιξη για το γήπεδο της ΑΕΚ συνέβη την Πέμπτη 27-3 καθώς το Περιφερειακό συμβούλιο ενέκρινε με μεγάλη πλειοψηφία την μελέτη για την υπογειοποίηση των γύρω δρόμων από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Αττικής η εκπόνηση μελέτης με τίτλο «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας». Η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως μπαίνουν μπροστά σε συνεργασία Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας τα υποστηρικτικά έργα του γηπέδου που είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του όλου έργου που θα αναστήσει την ΑΕΚ και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Υπενθυμίζεται πως προβλέπονται τα εξής υποστηρικτικά έργα για το γήπεδο της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα η υπογειοποίηση και πεζοδρόμηση της οδού Φωκών (ο δρόμος που βρίσκεται μπροστά από την παλιά "Σκεπαστή" και απέναντι από την Αγία Τριάδα) και η ανάλογη υπογειοποίηση και πεζοδρόμηση μεγάλου μέρους της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου . Παράλληλα προβλέπεται πεζοδρόμηση μέρους της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης (που οδηγεί προς το γήπεδο) από το ύψος της συμβολής με την Αγίας Τριάδος ως την συμβολή με Φωκών.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπέρ της υπογειοποίησης ψήφισε και η παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου