Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

Στο γραφείο του Στουρνάρα προς υπογραφή, βρίσκεται η νομοθετική ρύθμιση

Τις τελευταίες μέρες η νομοθετική ρύθμιση βρισκόταν στα χέρια του Υπουργού ΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη  ο οποίος ήταν ο πρώτος που έβαλε την «σφραγίδα» του.


Χρειάζονται ακόμα τρεις υπογραφές για να πάρει «σάρκα και οστά» το όνειρο όλων των φίλων της ΑΕΚ. Για να φτάσει στην Bουλή η νομοθετική ρύθμιση πάντως, πρέπει να εγκριθεί από τέσσερα αρμόδια υπουργεία. Κάτι που φαίνεται ότι θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επόμενος που θα την υπογράψει αναμένεται να είναι ο Γιάνννης Στουρνάραας. Άλλωστε καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η ρύθμιση βρίσκεται ήδη στο γραφείο του Υπουργού Οικονομικών. Και θα είναι ο δεύτερος που θα προχωρήσει την διαδικασία.

Θυμίζουμε ότι οι άλλοι δύο Υπουργοί που καλούνται να υπογράψουν είναι ο Υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Με τις τέσσερις αυτές υπογραφές η ρύθμιση θα γίνει νόμος και θα πάει στην Βουλή προς ψήφιση. Έτσι  η ΑΕΚ θα μπορεί να προχωρήσει χωρίς ιδιαίτερη καθυστέρηση το μεγάλο πρότζεκτ της κατασκευής του γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου