Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

Πρόταση Χατζηϊωάννου για τα διαρκείας της "Αγιάς Σοφιάς"

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Νίκος Χατζηϊωάννου πρότεινε προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ για τρία χρόνια και σε καλύτερες τιμές σε όσους σπεύσουν να τα προ-αγοράσουν.


Προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας της "Αγια Σοφιάς" για τρία χρόνια και σε καλύτερες τιμές σε όσους σπεύσουν να τα προ-αγοράσουν, με προφανή στόχο την εξοικονόμηση γενναίου ποσού, εξαιρετικά χρήσιμου για την πρόοδο του εγχειρήματος που λέγεται κατασκευή γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια, πρότεινε ο Νίκος Χατζηιωάννου στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Την πρόταση αυτή έριξε στο τραπέζι ο εφοπλιστής, αδελφός του Πόλυ Χατζηιωάννου, σε πρόσφατη κουβέντα που είχε με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, παρουσία μελών (και όχι μόνο) της "Δικέφαλος 1924". Ο Φίλαθλος online πληροφορείται πως το αφεντικό της "Ενωσης" αλλά και οι λοιποί παριστάμενοι άκουσαν με ενδιαφέρον τις σκέψεις του, ωστόσο οριστική απόφαση δεν πάρθηκε.

Το βέβαιο, πάντως, είναι πως εκτός από τα βαριά πορτοφόλια η διοίκηση της ΑΕΚ ποντάρει πολλά στον κόσμο της για να υλοποιήσει το φιλόδοξο αυτό project.

Πηγή : aek1924.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου