Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Το παρασκήνιο της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο της ΑΕΚ

Η διευκρίνιση της Κουμουνδούρου για τα δημοσιεύματα που καταδικάζονται «απ' όπου κι αν προέρχονται», η σταγόνα της... ΑΥΓΗΣ που ξεχείλισε το ποτήρι και η απόφαση για την ξεκάθαρη δέσμευση.


Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε από την πλευρά της Ρένας Δούρου αυτή η κόντρα με την ΑΕΚ και τον κόσμο της (η οποία υποστηρίχθηκε ξεκάθαρα από την ΑΥΓΗ), ήταν πρόδηλο ότι το όλο ζήτημα προέκυψε από δύο παράγοντες: την δεδομένη εχθρική διάθεση που υπάρχει από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης απέναντι στον Δημήτρη Μελισσανίδη και την πλήρη άγνοια της κ. Δούρου για τις λεπτομέρειες του πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς».

Ο συγκεκριμένος... συνδυασμός οδήγησε σε μια σειρά άστοχων τοποθετήσεων από την υποψήφια Περιφερειάρχη και σε αλλεπάλληλα δημοσιεύματα από την ΑΥΓΗ. Στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ υπέβοσκε τις τελευταίες μέρες μια δυσαρέσκεια για τις εξελίξεις και τον πόλεμο που άνοιξε -απρόκλητα- με την ΑΕΚ και τον κόσμο της, ο οποίος εξέφρασε την εντονότατη δυσαρέσκειά του τόσο με τα φέιγ βολάν που πέταξε έξω από τα γραφεία του κόμματος, όσο και με το πανό και τα συνθήματα στο ΟΑΚΑ κατά της κ. Δούρου.

Και η σταγόνα που... ξεχείλισε το ποτήρι και δρομολόγησε τις εξελίξεις, ήταν το σημερινό δημοσίευμα στο οποίο καταγγέλλαμε το προφανές (και ταυτόχρονα... πρωτοφανές): Το γεγονός ότι η ΑΥΓΗ χρησιμοποίησε αστήρικτα και ανυπόστατα επιχειρήματα της «κόκκινης» προπαγάνδας για να επιτεθεί για ακόμη μια φορά στην ΑΕΚ και την προσπάθειά της να αποκτήσει επιτέλους το δικό της γήπεδο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Αθλητικό Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε με κορυφαία στελέχη του κόμματος και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα και αποφασίστηκε να βγει η συγκεκριμένη ανακοίνωση. Μάλιστα, από την Κουμουνδούρου τονίζουν ότι το «αποδοκιμάζει πλήρως όσα δημοσιεύματα, απ' όπου κι αν προέρχονται, επιδιώκουν να φέρουν σε αντιπαλότητα τον ΣΥΡΙΖΑ και την υποψήφια Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου με τον κόσμο της ΑΕΚ», αφορά και τα δημοσιεύματα της ΑΥΓΗΣ. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πέραν της δέσμευσής του να στηρίξει την τροπολογία για το γήπεδο της ΑΕΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να αντιμετωπίσει θετικά και την ρύθμιση που επιτρέπει στις Περιφέρειες να επιδοτούν την κατασκευή ή ανακατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων.

Μια ρύθμιση που ΔΕΝ αφορά την ΑΕΚ, αλλά ΟΛΕΣ τις ομάδες της χώρας (μικρές, μεγαλύτερες και μεγάλες) που λόγω της οικονομικής κατάρρευσης της ΓΓΑ αναγκάστηκαν να στραφούν στις Περιφέρειες για οικονομική στήριξη στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν «σπίτι» ή να ανακαινίσουν τις εγκαταστάσεις τους. Βέβαια, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη δημοσίευση, αυτές οι δεσμεύσεις θα πρέπει να γίνουν πράξη στα... έδρανα της Βουλής.

Πηγή : aek365.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου