Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

«Μέχρι το τέλος Απριλίου... μπουλντόζες»!

Η δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, Ευτυχία Αποστολάκη, στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας των παλαιμάχων της πόλης ανέφερε ότι μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα θα μπει η πρώτη μπουλντόζα στο οικόπεδο που θα γίνει η «Αγιά Σοφιά»!


Αισιόδοξη και βέβαιη ότι μετράμε αντίστροφα για την επίσημη έναρξη των έργων στον ιερό χώρο της Νέας Φιλαδέλειας όπου θα χτιστεί το νέο γήπεδο τηςΑΕΚ παρουσιάστηκε η δήμαρχος της πόλης, Ευτυχία Αποστολάκη. Στο περιθώριο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας των παλαιμάχων της Ν.Φ., η Αποστολάκη μίλησε για... μπουλντόζες μέχρι τα τέλη Απριλίου στο οικόπεδο που ανήκει στην Ερασιτεχνική, ενώ εκθείασε τις προσπάθειες που κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το μεγαλόπνοο έργο. 

Διαβάστε τι είπε σχετικά η Ευτυχία Αποστολάκη:

«Μέχρι τέλος Απριλίου θα έχει μπει η μπουλντόζα. Έχει κατατεθεί το πρώτο σχέδιο για την πρώτη άδεια. Προχωράμε πολύ δυναμικά και ο κ. Μελισσανίδης και όλο το επιτελείο του, για να γίνει το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Ότι έχει μπει σε πρόγραμμα και ότι έχουμε πει στα δημοτικά συμβούλια ακολουθείται κατά γράμμα. Τώρα αν καθυστερήσει ένα μήνα ή δύο μήνες, αυτό είναι θέμα διαδικαστικό που έχει να κάνει με το δημόσιο. Προσπάθησα όλα αυτά τα τρία χρόνια για να γίνει το γήπεδο. Μέχρι που ήρθε ο κ. Μελισσανίδης για να γίνει πραγματικότητα»

Πηγή : aekvoice.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου