Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

Αποστολάκη: «Δεν υπήρχαν προτάσεις απο τις άλλες παρατάξεις»

Την σύσταση επιτροπής η οποία θα δημιουργηθεί μέχρι αύριο περιμένουν στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να προχωρήσει το θέμα με την μεταφορά του χώρου που βρίσκονται τα σκουπίδια στο άλσος, πίσω από το γήπεδο. 


Μετά το χθεσινό συμβούλιο όπου δεν προέκυψε τελικά οριστική λύση, όλα δείχνουν ότι θα πρέπει να περιμένουμε δύο εβδομάδες ακόμα για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Η Δήμαρχος της πόλης, Ευτυχία Αποστολάκη μίλησε για τα όσα έγιναν χθες, εκφράζοντας πάντως την αισιοδοξία της ότι δεν θα αργήσει να βρεθεί η οριστική λύση.

«Στο χθεσινό  συμβούλιο εισηγηθήκαμε συγκεκριμένη πρόταση για την μεταφορά της υπηρεσίας καθαριότητας έξω από τα διοικητικά όρια του Δήμου, σε απόσταση τριών μέτρων από την Νεα Φιλαδέλφεια. Δεν υπήρχαν άλλες συγκεκριμένες προτάσεις από τις υπόλοιπες παρατάξεις και για αυτό αποφασίστηκε τελικά να γίνει μια επιτροπή. Εμείς περιμένουμε τις προτάσεις των άλλων παρατάξεων».

Ο Ευτυχία Αποστολάκη εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι θα υπάρχει οριστική λύση σε μικρό χρονικό διάστημα. «Είμαστε αισιόδοξοι ότι το θέμα θα λυθεί, όπως είχε δεσμευτεί το δημοτικό συμβούλιο από τον περασμένο Οκτώβριο».

Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει την επόμενη Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί το δημοτικό συμβούλιο, αν όλα πάνε όπως υπολογίζουν στην δημοτική αρχή.

Πηγή : enwsi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου