Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014

Εγκρίθηκε η ΑΜΚ για το γήπεδο

Χρειάστηκε χρόνος, υπήρξαν εσωτερικά εμπόδια που επιχείρησαν να σαμποτάρουν τη διαδικασία, αλλά πλέον τα πάντα ξεπεράστηκαν. 


Στη σημερινή της συνεδρίαση, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το ενημερωτικό δελτίου που είχε καταθέσει η «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» και πλέον η ΑΕΚ μπορεί να ενεργοποιήσει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας που έχει συσταθεί για την κατασκευή της «Αγίας Σοφίας». Με αυτόν τον τρόπο, όλοι οι Ενωσίτες θα μπορούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια και να «χτίσουν» οι ίδιοι το νέο γήπεδο.

«Το διοικητικό συμβούλιο κατά τη σημερινή 676η/4-3-2014 συνεδρίαση του: Ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ» για τη δημόσια προσφορά μετοχών μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της με καταβολή μετρητών και παραίτηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων», αναφέρει το δελτίο Τύπου της Επιτροπής που εκδόθηκε.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως από αύριο κιόλας, η ΑΕΚ μπορεί να διαθέσει μετοχές στον κόσμο της. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ετοιμάζει σχετική προωθητική καμπάνια, ώστε όλοι οι Ενωσίτες να μπουν στη διαδικασία και να στηρίξουν την κατασκευή του νέου γηπέδου. Η πρώτη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αφορά ποσό 30 εκατ. ευρώ και στην ΑΕΚ είναι πεπεισμένοι, πως ο κόσμος μπορεί να «χτίσει» το γήπεδο.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου