Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

Πέφτουν υπογραφές Υπουργών για την «Αγιά Σοφιά»

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα υπογράφεται από τέσσερα Υπουργεία η νομοθετική ρύθμιση που αφορά στην «Αγιά Σοφιά».


Με γοργούς ρυθμούς φαίνεται πως κινείται η πραγματοποίηση του ονείρου της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια, αφού εντός της επόμενης εβδομάδας ΥΠΕΚΑ, Υπουργείο Αθλητισμού και Πολιτισμού, Υπουργείο Εσωτερικών και Υπουργείο Οικονομικών, υπογράφουν τη νομοθετική ρύθμιση που αφορά στην «Αγιά Σοφιά»!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα από την «ΩΡΑ των σπορ» εντός της επόμενης εβδομάδας ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, ο Υπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης καθώς και ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, θα υπογράψουν τη νομοθετική ρύθμιση που αφορά στο γήπεδο της ΑΕΚ και εν συνεχεία αυτή θα κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση, με την «Ένωση» να «θωρακίζει» νομικά την «Αγιά Σοφιά»!

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ολοκληρώθηκε χθες η δημόσια διαβούλευση της νομοθετικής ρύθμισης.Ασταμάτητες και ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους συνεργάτες του να προχωρούν με ασύλληπτους ρυθμούς την υλοποίηση του πρότζεκτ, που πλέον έχει μπει για τα καλά στην τελική του ευθεία. Χθες το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση της νομοθετικής ρύθμισης που αφορά στην «Αγιά Σοφιά», με τη συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων να είναι θετικά και να γίνεται ακόμα ένα βήμα, για την πραγματοποίηση του ονείρου όλων των ΑΕΚτζήδων. Η παραπάνω διαδικασία ήταν απαραίτητη για να γίνει η ρύθμιση νόμος και να ψηφιστεί από τη Βουλή, ωστόσο για να φτάσουμε εκεί, θα πρέπει να υπάρξει πρώτα η έγκριση από 4 Υπουργεία, που είναι αρμόδια σε τέτοια ζητήματα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες της «ΩΡΑΣ», μέσα στην εβδομάδα που έρχεται η νομοθετική ρύθμιση που αφορά στο γήπεδο της ΑΕΚ θα έχει υπογραφεί από τους επικεφαλής των εν λόγω Υπουργείων, με το πιο σημαντικό βήμα αυτής της διαδικασίας να ολοκληρώνεται σε χρόνο ρεκόρ! Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται λοιπόν, η νομοθετική ρύθμιση που αφορά στον «Ναό» της ΑΕΚ θα υπογραφεί κατά σειρά από τον Υπουργό ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη, τον Υπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο, τον Υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη (σ.σ. που είναι και Νεοφιλαδελφιώτης) αλλά και τον Υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα! Τα τέσσερα Υπουργεία είναι εκείνα που θα κατοχυρώσουν τη νομοθετική ρύθμιση και με τις υπογραφές τους θα την... στείλουν προς ψήφιση στη Βουλή, κάτι που θα συμβεί χωρίς χρονοτριβή και εντός Μαρτίου!

Η πλευρά της ΑΕΚ είναι όλο αυτό το διάστημα σε ανοιχτή γραμμή με την Πολιτεία, η οποία κάνει τη δέσμευσή της πράξη και στηρίζει εμπράκτως την προσπάθεια της «Ένωσης» και του Δημήτρη Μελισσανίδη για την επιστροφή του «Δικεφάλου» στο «σπίτι» του. Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας η νομοθετική ρύθμιση θα έχει υπογραφεί από τα 4 Υπουργεία που αναφέραμε παραπάνω και ουσιαστικά θα έχει πάρει την πρώτη και πιο ουσιαστική έγκριση, με την διαδικασία να ολοκληρώνεται και τυπικά με την ψήφισή της ρύθμισης από τη Βουλή, που θα γίνει άμεσα και μέσα στις εβδομάδες που ακολουθούν! Ο «Τίγρης» και οι συνεργάτες του έχουν βάλει τις μηχανές στο... φουλ και προχωρούν ασταμάτητοι ώστε μέσα στην άνοιξη να ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την ΑΕΚ να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στη δική της έδρα, στο πιο ξεχωριστό γήπεδο του κόσμου, την «Αγιά Σοφιά».»

Πηγή : aekvoice.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου