Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

Μαζί χτίζουμε το όνειρο!

Η διάθεση των μετοχών της «Δικέφαλος 1924» ξεκινά σήμερα το πρωί μέσω των υποκαταστημάτων της τράπεζας Πειραιώς και ο κόσμος καλείται να συμβάλει στο μεγάλο εγχείρημα που γίνεται ώστε η ΑΕΚ να επιστρέψει σπίτι της.Το μεγαλείο των οπαδών της Ένωσης δεν αμφισβητήθηκε ποτέ, πόσο μάλλον τη φετινή σεζόν όπου οι οπαδοί της ομάδας όχι μόνο δεν άφησαν στο έλεος του Θεού την ΑΕΚ της Γ’ Εθνικής, αλλά την ακολουθούν σε κάθε βήμα της όντας άγρυπνοι φρουροί μέχρι την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.  

Με την είσοδο του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ομάδα επικράτησε ξεσηκωμός, καθώς ο Τίγρης με την επιστροφή του στην ΑΕΚ ξύπνησε ξανά το όνειρο του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, το οποίο πλέον βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ.
Ο κόσμος καλείται να βάλει και εκείνος το λιθαράκι του έτσι ώστε η Ένωση να γυρίσει στο σπίτι της και αυτό μπορεί να το κάνει από σήμερα, πηγαίνοντας απλά σε μια τράπεζα Πειραιώς. Εκεί ξεκίνησε η διάθεση των μετοχών της «Δικέφαλος 1924», τις οποίες μόλις με 10 ευρώ τη μία μπορεί να αγοράσει ο καθένας και να βάλει το όνομα του σε εκείνους που βοήθησαν να χτιστεί η «Αγιά Σοφιά».

Ο Δημήτρης Μελισανίδης δεν περιμένει από τον κόσμο να χτίσει μόνος του το γήπεδο, εννοείται ότι εκείνος θα αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που χρειάζονται μαζί με τους οικονομικούς πόρους που έχει βρει, ωστόσο περιμένει από τους οπαδούς να στηρίξουν την προσπάθεια και να δείξουν ότι πλέον η ΑΕΚ είναι ενωμένη έχοντας κοινό στόχο. Τον πιο σημαντικό. Το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου