Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

Μέσα στον Μάρτιο το καθοριστικό βήμα για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα

Το επόμενο βήμα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τη δημόσια διαβούλευση που αφορά στο νέο γήπεδο είναι η προώθηση των στοιχείων στα συναρμόδια υπουργεία, πριν φτάσουμε στην ψήφιση του νόμου μέσα στον Μάρτιο.


Η μία μετά την άλλη (και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς) γίνονται οι κινήσεις προκειμένου να επιστρέψει η ΑΕΚ στο «σπίτι» της. Το φινάλε της διαδικασίας που ανέλαβε το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής στις 20 Φεβρουαρίου ουσιαστικά φανερώνει ότι τα πάντα έχουν πάρει το δρόμο τους και μένουν ελάχιστες πλέον ενέργειες πριν αποκτήσει η Ένωση την απαραίτητη άδεια για να αρχίσουν και επίσημα πλέον οι εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Μανιάτης και οι συνεργάτες του αναμένεται να ενημερώσουν από την επόμενη κιόλας εβδομάδα τα υπόλοιπα συναρμόδια υπουργεία και αφού πάρουν τις απαραίτητες υπογραφές (κάτι που φαίνεται ότι θα γίνει άμεσα) θα προχωρήσουν όλες τις διαδικασίες για την ψήφιση του νόμου στη Βουλή, μέχρι το τέλος Μαρτίου. Αυτό σημαίνει ότι, σε περίπτωση που δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα δικαιωθεί απόλυτα στην πρόβλεψή του ότι το αργότερο ως τον Μάϊο θα μπουν μπουλτόζες για την ανέγερση του νέου γηπέδου.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου