Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

Κατατίθεται στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα!

Η ρύθμιση κατατίθεται προς ψήφιση στη Βουλή την εβδομάδα που μας έρχεται. Μέσα σε ένα μήνα θα δημοσιευτεί στο ΦΕΚ και αμέσως βγαίνουν και οι οικοδομικές άδειες για να ξεκινήσουν τα έργα.


Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «ΩΡΑ», ο Γιάννης Μανιάτης υπέγραψε χθες τη νομοθετική ρύθμιση που αφορά στο γήπεδο της ΑΕΚ και ακολουθούν και οι υπογραφές των άλλων τριών Υπουργείων, που θα επιστρέψουν να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή. Σύμφωνα λοιπόν με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ωρα των σπορ» την επόμενη εβδομάδα το νομοθετικό σχέδιο που περιλαμβάνει τη ρύθμιση για την «Αγιά-Σοφιά» θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή, με ακόμα ένα σημαντικό βήμα για να ξεκινήσουν τα έργα, να ολοκληρώνεται.

Από τη στιγμή λοιπόν που το νομοθετικό σχέδιο θα κατατεθεί προς ψήφιση, θα χρειαστεί περίπου ένας μήνας για να ψηφιστεί και να γίνει νόμος, που θα «θωρακίζει» και νομικά το έργο. Μετά από περίπου 30 ημέρες λοιπόν, θα δημοσιευτεί στο ΦΕΚ και εν συνεχεία οι άνθρωποι της «Ένωσης» θα είναι έτοιμοι για την εξασφάλιση της οικοδομικής άδειας, που θα τους δίνει το δικαίωμα να κτίσουν. Έτσι, βάσει των κινήσεων που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, τέλος Απριλίου ή το αργότερο αρχές Μαΐου, η ΑΕΚ θα είναι έτοιμη να ξεκινήσει τα έργα στο οικόπεδό της στη Νέα Φιλαδέλφεια, που θα μετατραπεί σε ένα καθημερινό εργοτάξιο.

Πηγή : aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου