Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

Σημαντικό Δ.Σ. (και) για την «Αγιά Σοφιά»

Το απόγευμα της Τετάρτης συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας για την απομάκρυνση... των σκουπιδιών από την έκταση δίπλα στο οικόπεδο της ΑΕΚ.


Ακόμη ένα Δημοτικό Συμβούλιο που αφορά (έμμεσα αυτή τη φορά) την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί αύριο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Μια από τις πιο βασικές δεσμεύσεις που είχε δώσει η Δημοτική Αρχή στην Ένωση, όσον αφορά το πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς», ήταν η άμεση απομάκρυνση του κέντρου συγκέντρωσης απορριμμάτων που βρίσκεται ανάμεσα στο οικόπεδο της ΑΕΚ και το Άλσος. 

Και φαίνεται πως οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν πλέον, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης έχει οριστεί να γίνει συνεδρίαση του ΔΣ της Φιλαδέλφειας, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης το συγκεκριμένο. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Δημοτική Αρχή σκοπεύει να ρίξει στο τραπέζι τρεις λύσεις που έχει μελετήσει το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά, στην πρόσκληση του Δήμου αναφέρονταν τα εξής:
 «Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 19.3.2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης: Συζήτηση για την μεταφορά της Δ/νσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού από το χώρο που βρίσκεται σήμερα σε άλλο χώρο».

Πηγή : aek365.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου