Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν ανέχεται τα πολιτικά παιχνίδια κανενός

Οι τρεις δημόσιες τοποθετήσεις της Ρένας Δούρου, βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α πρέπει να μπέρδεψαν και την ίδια. Άλλα φαίνεται να ήθελε να πει και άλλα είπε. Εκτός κι αν πήρε… γραμμή από κάπου αλλού να ξεστομίσει πράγματα που ούτε στην σφαίρα της φαντασίας δεν ισχύουν.


Θίχτηκε για το αν το γήπεδο της ΑΕΚ ανήκει στην Ερασιτεχνική ή σε κάποια εταιρία. Μίλησε για τον Μελισσανίδη με ανακρίβειες, είπε «ραγιάδες» του οπαδούς της Ένωσης και όλα αυτά γιατί θέλησε να επιτεθεί όπως μας είπε στην Κυβέρνηση και στον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό ο οποίος θα δώσει 20 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση της Νέας Φιλαδέλφειας και όχι του γηπέδου. Το τονίζουμε αυτό για να καταλάβει και η ίδια η κ. Δούρου πως έχουν τα πράγματα.

Βέβαια, δεν είναι μόνο μπερδεμένη η κ. Δούρου, αλλά και όλοι στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α, καθώς από τη μία θέλουν το γήπεδο, αλλά από την άλλη μας λένε πώς να το φτιάξουμε κιόλας. Λογαριασμό θα σας δώσουμε; «Δικό μας» είναι (εννοώ την Μάνα ΑΕΚ για να μην παρεξηγηθούμε) όπως θέλουμε θα το φτιάξουμε και ας τολμήσει να βρεθεί κανείς στο δρόμο μας.
Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν ανέχεται τα πολιτικά παιχνίδια της κ. Δούρου και κανενός πολιτικού. Θα πρέπει όλα τα κόμματα να βγουν και να ξεκαθαρίσουν ότι θέλουν να φτιάξει ΓΗΠΕΔΟ η ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ χωρίς μα, μου, σου, του ή ας σιωπήσουν για πάντα. Βρήκαν ευκαιρία με τις Δημοτικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές να κάνουν τα καπρίτσια τους.

Δεν είναι άλλωστε λίγα τα μηνύματα στον προσωπικό λογαριασμό της Ρένας Δούρου στο Facebook από οπαδούς της ΑΕΚ που της ζητάνε να σταματήσει να ασχολείται με την ομάδα τους. Αρκετές είναι και οι ανακοινώσεις των φίλων της ομάδας, ενώ αναμένονται και άλλες. Επίσης, στην ΑΕΚ δεν το έχουν πάρει με καλό μάτι όλο αυτό που γίνεται, αφού όπως φέρεται να λένε «εμείς θέλουμε να φτιάξουμε ένα κέντρο μνήμης και πολιτισμού. Το γήπεδο της ΑΕΚ. Την Αγιά Σοφιά και να αναβαθμίσουμε τη Νέα Φιλαδέλφεια», ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση βάζει φρένο σε κάτι τέτοιο.

Ας αποφασίσουν όλοι οι πολιτικοί (αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι) αν θέλουν να πάει μπροστά ποτέ αυτή η χώρα ή τη θέλουν δέσμιά τους για να παίρνουν τους παχυλούς μισθούς και ο κόσμος να πεινάει και να ζει με τρεις και εξήντα.

Πηγή : aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου