Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

Μαζεύονται οι υπογραφές και οι…αντιδράσεις για τον νόμο του γηπέδου της ΑΕΚ

Μπορεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης να βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, αλλά η εβδομάδα που ξεκίνησε θα είναι σημαντική για το θέμα του νέου γηπέδου και θα επιχειρηθεί να συγκεντρωθούν οι υπογραφές που απαιτούνται για να κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση η νομοθετική ρύθμιση και παράλληλα να ανακοπούν όλες οι αντιδράσεις που προκύπτουν.


Στην ΑΕΚ επιχειρούν εδώ και εβδομάδες να βρουν σημείο επαφής και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εχει διαπιστωθεί πως κατά το παρελθόν υπήρξε κακή προδιάθεση με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και από την ΑΕΚ επιχειρούν να ρίξουν «γέφυρες». Εχουν γίνει επαφές με προβεβλημένα στελέχη – κάποιες πηγές ανέφεραν πως έφτασαν σε κορυφαίο επίπεδα – και φαίνεται πως έχει βρεθεί η χρυσή τομή, παρά την παραφωνία των δηλώσεων Δούρου.

Επίσης, στα μέσα της εβδομάδας υπάρχει προγραμματισμένο συμβούλιο της Ερασιτεχνικής προκειμένου να συζητήσει την αποπομπή των «έξι» διαφωνούντων από το σωματείο. Ετσι και αλλιώς, το υπόμνημα τους δεν βρήκε υποστηρικτές. Το ΥΠΕΚΑ υπέγραψε και προχώρησε τη διαδικασία, που έχει φτάσει ήδη στο γραφείο του Στουρνάρα. Μόλις υπογραφεί από το Υπουργείο Οικονομικών, θα περάσει από Εσωτερικών και Πολιτισμού, προτού κατατεθεί στη Βουλή.

Πηγή : enwsi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου