Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

Υπέγραψε για τη Φιλαδέλφεια ο ΥΠΕΚΑ!

Ο υπουργός Γιάννης Μανιάτης υπέγραψε τη νομοθετική ρύθμιση που αφορά στην «Αγιά Σοφιά»!
Περνά μέσα στα επόμενα 24ωρα για υπογραφές και από τα άλλα τρία αρμόδια Υπουργεία!


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του, με τις προσπάθειες που έχουν κάνει όλον αυτόν τον καιρό για το γήπεδο της ΑΕΚ έχουν καταφέρει μέσα σε χρόνο ρεκόρ, να φτάσουν στην τελική ευθεία υλοποίησης του μεγάλου πρότζεκτ. Η ΑΕΚ από την πλευρά της έχει κάνει όλα όσα απαιτούνται για να πάρει μέσα στην Άνοιξη «σάρκα και οστά» το όνειρο όλων των Ενωσιτών και πλέον απομένουν συγκεκριμένες κινήσεις, για να ξεκινήσει η κατασκευή της «Αγιάς-Σοφιάς».

Ένα από αυτά –και πιθανότατα το σημαντικότερο- είναι η ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης που θα «θωρακίζει» νομικά τον «Ναό». Για να φτάσει στη Βουλή ωστόσο το νομοθετικό σχέδιο που θα την περιλαμβάνει, πρέπει να εγκριθεί από τα τέσσερα αρμόδια Υπουργεία. Εδώ και μερικές μέρες η ρύθμιση βρισκόταν στα «χέρια» του Υπουργού ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος και ήταν ο πρώτος που έπρεπε να την υπογράψει, για να ακολουθήσουν οι εγκρίσεις των Υπουργείων Αθλητισμού και Πολιτισμού, Εσωτερικών και Οικονομικών.

Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Ώρα για σπορ πλέον η ρύθμιση έχει πάρει την πρώτη και βασικότερη έγκριση, αυτή του Υπουργού ΠΕΚΑ και βρίσκεται σε διαδικασία «περιφοράς» από τα άλλα τρία Υπουργεία, τα οποία και θα την υπογράψουν μέσα στα επόμενα 24ωρα! Ο Γιάννης Μανιάτης υπέγραψε λοιπόν τη ρύθμιση και εν συνεχεία αυτή στάλθηκε προς υπογραφή στα άλλα τρία Υπουργεία, που από μέρα σε μέρα θα την εγκρίνουν. Ο Υπουργός ΠΕΚΑ, που βοηθάει και στηρίζει έμπρακτα την ΑΕΚ στο να αποκτήσει και πάλι το δικό της γήπεδο, βρήκε το κατάλληλο νομοθετικό σχέδιο, ένταξε σε αυτό τη ρύθμιση που αφορά στην «Αγιά-Σοφιά» και έδωσε την έγκρισή του, ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για να «θωρακιστεί» νομικά το γήπεδο της «Ένωσης».

Οι άλλοι τρεις Υπουργοί που θα υπογράψουν τη ρύθμιση τις προσεχείς μέρες είναι οι Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Μιχελάκης και Γιάννης Στουρνάρας, με τη ρύθμιση να είναι έτοιμη να γίνει... νόμος και η ΑΕΚ να μπορεί να προχωρήσει απερίσπαστη στην υλοποίηση του μεγαλόπνοου πρότζεκτ.

Πηγή : aekvoice.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου