Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

Νέο δημοτικό συμβούλιο τον Απρίλιο για οριστική απόφαση στο θέμα των σκουπιδιών

Να προχωρήσει σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μίσθωση χώρου αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας.


Το Δημοτικό Συμβούλιο της περιοχής αποφάσισε να προχωρήσει σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση χώρου μετεγκαταστάσεις των υπηρεσιών καθαριότητας, ηλεκτρισμού και πρασίνου, που στεγάζονται αυτή τη στιγμή στα (αυθαίρετα) κτίρια ακριβώς δίπλα από την έκταση που ανήκει στην Ένωση.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης (στην οποία υπήρχαν για ακόμη μια φορά πολλές εντάσεις, παρά το γεγονός ότι όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι συμφωνούσαν ότι είναι απαραίτητη η απομάκρυνση των σκουπιδιών από το Άλσος!), κατατέθηκαν κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις από ορισμένες παρατάξεις και από την νυν Δημοτική Αρχή και αποφασίστηκε παράλληλα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (που κρίθηκε ως μονόδρομος, καθώς δεν υπάρχει κατάλληλο οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου διαθέσιμο) να συσταθεί και μια διαπαραταξιακή επιτροπή που θα αξιολογήσει όλες τις λύσεις και θα καταλήξει στην ιδανική.

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο θα παρθεί η οριστική απόφαση ορίστηκε για τον Απρίλιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τις εντάσεις, υπήρχαν και... μουρμούρες για την καθυστερημένη άφιξη της Δημάρχου Έφης Αποστολάκη, η οποία ήταν στα Λιόσια, στον τελικό του χάντμπολ.

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου