Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

Το συντομότερο δυνατό μπουλντόζες εν αναμονή Στουρνάρα!

Τόσο ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος όσο και ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης δεν φαίνεται πως θα χρονοτριβήσουν στην υπόθεση με τη νομοθετική ρύθμιση.


H πρώτη υπογραφή μπήκε από τον Γιάννη Μανιάτη και μέσα στην επόμενη εβδομάδα στην ΑΕΚ περιμένουν τις εναπομείνασες τρεις. Ο υπουργός ΠΕΚΑ είπε το «ναι» στη νομοθετική ρύθμιση προκειμένου να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή πριν την έναρξη των δημοτικών εκλογών. Οι «κιτρινόμαυροι» επιθυμούν να υπάρξει συνέχεια από τη Δευτέρα, αλλά φαίνεται πως προκύπτει ένα εμπόδιο που ενδέχεται να προκαλέσει καθυστέρηση.

Τόσο ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος όσο και ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης δεν φαίνεται πως θα χρονοτριβήσουν στην υπόθεση. Σε αντίθεση με τον Γιάννη Στουρνάρα. Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal αναφέρει ότι ο υπουργός Οικονομικών θα καθυστερήσει να βάλει την υπογράφη του λόγω τρόικας. Η παρουσία της τριμελούς επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ενωσης έχει φέρει πίσω πολλές από τις τρέχουσες υποθέσεις του υπουργείου, μία εκ των οποίων είναι και αυτή της ΑΕΚ.

Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι φυσικά να έχουν τελειώσει όλα μέχρι τα τέλη Απριλίου. Αυτό που ενδιαφέρει τους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι οι μπουλντόζες να ξεκινήσουν πριν από τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών.

Πηγή : aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου