Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

Αποστολάκη: «Τελειώνουμε σήμερα και με τα απορριμματοφόρα»

Η Δήμαρχος Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνας, Έφη Αποστολάκη, τονίζει πως σήμερα θα μπει στην τελική του ευθεία και το θέμα των απορριμματοφόρων, τα οποία άμεσα θα απομακρυνθούν από τον χώρο του γηπέδου.Οι... 2+1 πιθανοί χώροι που θα συζητηθούν σήμερα Σήμερα το απόγευμα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, με βασικό θέμα συζήτησης τη μεταφορά των απορριμματοφόρων από τον χώρο του οικοπέδου, προκειμένου να «καθαρίσει» η περιοχή και τα σκουπίδια να μην έχουν καμία θέση, κοντά στο οικόπεδο που θα βρίσκεται σύντομα η «Αγιά-Σοφιά».

Πρόκειται για ένα ζήτημα που η ΑΕΚ έχει ζητήσει από τον Δήμο να διευθετήσει άμεσα και η Δήμαρχος, Έφη Αποστολάκη, έχει «τρέξει» σε μεγάλο βαθμό, ώστε άμεσα και αυτό το θέμα να τακτοποιηθεί. Ήδη έχουν μελετηθεί συγκεκριμένες προτάσεις τις οποίες και σήμερα η Δημοτική Αρχή θα καταθέσει στο Συμβούλιο, το οποίο θα και αποφασίσει επί της αρχής για τον χώρο που θα μεταφερθούν το προσεχές διάστημα τα απορριμματοφόρα. Οι επιλογές που έχει ουσιαστικά ο Δήμος και που θα πέσουν σήμερα στο τραπέζι των συζητήσεων είναι δύο και αφορούν δύο οικόπεδα, που είναι στο ύψος της Εθνικής Οδού.

Ωστόσο εξετάζεται και ακόμα μία λύση, σε μια περιοχή εκτός Φιλαδέλφειας, η οποία επίσης θα συζητηθεί. Μιλώντας στην «ΩΡΑ των σπορ» η Δήμαρχος, Έφη Αποστολάκη, εξέφρασε τη σιγουριά πως το θέμα των απορριματοφόρων έχει μπει ήδη στην τελική του ευθεία και ουσιαστικά σήμερα θα γίνει το πρώτο βήμα, για να ολοκληρωθεί. «Έχουμε μελετήσει προσεκτικά το εν λόγω ζήτημα εδώ και καιρό και σήμερα θα καταθέσουμε συγκεκριμένες προτάσεις, περιμένοντας παράλληλα να ακούσουμε και οποιαδήποτε άλλη πρόταση παρουσιαστεί από τα άλλα μέλη του Δ.Σ.. Το ζήτημα των σκουπιδιών έχει μπει για τα καλά στην τελική του ευθεία και μπορώ να σας πω με σιγουριά πως άμεσα θα τακτοποιηθεί, όπως οφείλουμε να κάνουμε για την ΑΕΚ, που ετοιμάζει το νέο της γήπεδο, το στολίδι της Νέας Φιλαδέλφειας, την «Αγιά-Σοφιά», μας είπε η Δήμαρχος, Έφη Αποστολάκη.

Πηγή : aekvoice.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου