Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

Τέσσερις υπογραφές ως την Παρασκευή και μετά προς ψήφιση στη Βουλή

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά τέσσερις υπογραφές μαζί υπολογίζουν να έχουν έως το τέλος της εβδομάδας στην ΑΕΚ. Πρόκειται για το μείζον θέμα της νομοθετικής ρύθμισης που οδεύει προς την ολοκλήρωση της.


Παρά τις όποιες τρικλοποδιές προσπαθούν να βάλουν κάποιοι, στην Ένωση είναι αισιόδοξοι ότι το θέμα με τις υπογραφές των υπουργών θα έχει τελειώσει ως το τέλος της εβδομάδας.  Και δεν μόνο του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη, αλλά του Υπουργού Πολιτισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου, του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη και του Υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα. Με τις τέσσερις υπογραφές θα δοθεί η νομοθετική ρύθμιση προς ψήφιση στη Βουλή και στην ΑΕΚ θέλουν υπάρχουν εξελίξεις πριν τις έκλογες.

Όσον αφορά την άδεια από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το ζήτημα έχει δρομολογηθεί και όλα εξελίσσονται σύμφωνα με το πλάνο. Εχουν κατατεθεί τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και στην Ένωση ελέγχουν την κατάσταση, ώστε να μην υπάρξει χρονοτριβή.

Τέλος πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία με την κίνηση των «6». Δεν τους αγγίζει καθόλου για το θέμα του γηπέδου και προχωρούν βάσει του σχεδίου που έχουν εκπονήσει από την αρχή. Είναι σαφές ότι τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης όσο και οι συνεργάτες του, βλέπουν ότι το «νερό έχει μπει στο αυλάκι» και προσπαθούν να τρέξουν τις διαδικασίες για όλα τα ζητήματα που αφορούν την «Αγιά Σοφιά». Προκειμένου να είναι έτοιμοι μέχρι το Πάσχα να δουν τις μπουλντόζες να ξεκινούν δουλειά.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου