Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

Μεγάλη ικανοποίηση στην ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου, όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο

Κάθε μέρα που περνάει, τόσο πλησιάζουμε στην μεγάλη στιγμή για όλους τους ΑΕΚτζήδες. Που έκαναν υπομονή τόσα χρόνια, αλλά βλέπουν ότι κανείς δεν μπορεί να σταματήσει το μεγάλο έργο της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ.


Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες τα μαντάτα ήταν χαρμόσυνα. Αρχικά οι υπογραφές που μπήκαν για τη νομοθετική ρύθμιση, το μείζον θέμα της υπογειοποίησης, η εκχώρηση στο δημόσιο. Για όλα υπήρχε θετική εξέλιξη. Και πλέον ο δρόμος είναι ανοικτός.

Στην ΑΕΚ υπάρχει τεράστια ικανοποίηση από τα ανοικτά μέτωπα που πλέον κλείνουν ένα ένα και θεωρούν ότι μετράνε αντίστροφα για να ξεκινήσουν τα έργα στην Νέα Φιλαδέλφεια. Άλλωστε όλα βαίνουν καλώς και πάντα σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχαν θέσει που ίδιοι που τρέχουν το πρότζεκτ της «Αγιάς Σοφιάς».

Τα στελέχη της «Δικέφαλος 1924» τρέχουν καθημερινά και το θετικό είναι ότι δεν έχει χαθεί ούτε μια μέρα. Ενώ περιμένουν πριν το Πάσχα να περάσει από την Βουλή των Ελλήνων, η νομοθετική ρύθμιση, προκειμένου να πάρουν στα χέρια τους την οικοδομική άδεια και να έχουν την δυνατότητα να ξεκινήσουν εργασίες στην Νέα Φιλαδέλφεια.
Όσο αφορά την χρηματοδότηση του έργου μέσω της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου,  που δεν διστάζει να βάλει το δικό του λιθαράκι στο μεγάλο αυτό έργο. 

Είναι σαφές ότι το μεγαλύτερο κομμάτι θα προέλθει απο χορηγικές συμφωνίες με εταιρείες που θα μπούν στην «Αγιά Σοφιά». Ένα θέμα με το οποίο ασχολείται αποκλειστικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Πάντως είναι μεγάλη υπόθεση και για τον ίδιο τον «τίγρη», που βλέπει τον απλό κόσμο να βοηθάει όσο μπορεί απο την πλευρά του, προκειμένου να δει το γήπεδο χτισμένο στα ιερά χώματα.

Πηγή : enwsi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου