Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Ψημένος ο κόσμος!

Iκανοποιημένοι είναι οι άνθρωποι της Δικέφαλος 1924 Α.Ε. από το πρώτο δείγμα της συμμετοχής του κόσμου της ΑΕΚ στο ιστορικό εγχείρημα της ΑΜΚ για την κατασκευή του γηπέδου της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Tο όνειρο κάθε οπαδού της ΑΕΚ, και όχι μόνο, παίρνει σταδιακά σάρκα και οστά. Η χθεσινή μέρα είναι μία ακόμα ιστορική στη νέα εποχή που έχει μπει η Ενωση, καθώς ξεκίνησε και επίσημα η διάθεση των μετοχών της Δικέφαλος ΑΕ προς τον κόσμο του «δικέφαλου» εν όψει της επερχόμενης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Όπως αναφέρεται και σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal, τα δείγματα της πρώτης ημέρας ήταν ενθαρρυντικά, αν και η διαδικασία κύλησε με κάποια μικροπροβληματάκια. Αρκετοί ήταν αυτοί που πήγαν από νωρίς να ενημερωθούν για τον τρόπο με τον οποίον θα μπορέσουν να αγοράσουν μετοχές, αλλά συνάντησαν κάποιες δυσκολίες. Αυτές βέβαια είχαν να κάνουν με το κεντρικό σύστημα της τράπεζας, το οποίο είχε κολλήσει τις πρώτες πρωινές ώρες και στην πορεία λειτούργησε κάτω από καλύτερες συνθήκες.

Οι άνθρωποι της Ενωσης ενημερώθηκαν και γι' αυτό αποφάσισαν να ανοίξουν γραμμή επικοινωνίας με τον κόσμο. Οπως γνωστοποιήθηκε από την Ενωση, από σήμερα όποιος φίλαθλος της ομάδας επιθυμεί να πληροφορηθεί οτιδήποτε αφορά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για την κατασκευή του γηπέδου μπορεί να επικοινωνήσει και με τα γραφεία της ΑΕΚ – Τμήμα Ποδοσφαίρου, στο τηλέφωνο 2106855850, κ. Βιβή Νομικού.

Από κει και πέρα, βέβαια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες και από τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς. Να υπενθυμίσουμε ότι η τιμή διάθεσης της μετοχής είναι 10 ευρώ. Επίσης πληροφορίες παρέχονται και από την ιστοσελίδα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (http://www.hcmc.gr/), την ιστοσελίδα της Δικέφαλος 1924 ΑΕ (http://www.dikefalos1924.gr/) και την ιστοσελίδα της Τράπεζας Πειραιώς (http://www.piraeusbankgroup.com/).

Πηγή : aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου