Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

Παρά τις νέες «τρικλοποδιές», η ΑΕΚ προχωρά ακάθεκτη στο θέμα του νέου γηπέδου

Σφόδρα δυσαρεστημένοι είναι στην ΑΕΚ από τις πληροφορίες που έχουν για νέα «τρικλοποδιά» εκ των έσω στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου. 


Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, κάποια μέλη της Ερασιτεχνικής (μεταξύ των οποίων εμφανίζεται και ο νομικός κ. Καπετανόπουλος) προχώρησαν σε αναφορά προς το ΥΠΕΚΑ – την οποία κοινοποίησαν προς τα υπόλοιπα αρμόδια Υπουργεία και τα πολιτικά κόμματα – με την οποία ζητούν να μην τεθεί προς ψήφιση η νομοθετική ρύθμιση για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Σε αυτή την αναφορά διατείνονται πως το γήπεδο δεν καλύπτει τις ανάγκες της ΑΕΚ, καθώς είναι αμιγώς ποδοσφαιρικό και δεν περιλαμβάνει πρόβλεψη για τα υπόλοιπα αθλήματα, ενώ εμφανίζει και ζήτημα ισοτιμίας των πολιτών της Νέας Φιλαδέλφειας λόγω των (περιορισμένων κατά την άποψη τους) θέσεων πάρκινγκ. Καταγγελίες που στην ΑΕΚ εκτιμούν πως θα πέσουν στο κενό και δεν μπορούν να δημιουργήσουν κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. Ωστόσο, προκαλεί λύπη το γεγονός πως προέρχονται εκ των έσω και βάζουν εμπόδια στην ομάδα.

Στην ΑΕΚ περιμένουν μέχρι την Τετάρτη να υπάρξει υπογραφή της νομοθετικής ρύθμισης από τον ΥΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη, ώστε μέχρι το τέλος της εβδομάδας να περάσει στα συναρμόδια Υπουργεία για τις υπόλοιπες σφραγίδες. Την ίδια στιγμή, εξελίσσεται θετικά και απομένει η επισημοποίηση στην άδεια λειτουργίας από την ΓΓΑ. Επίσης, απομένει η επίσημη έναρξη στην διάθεση των μετοχών της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» και για τον λόγο αυτό θα υπάρξει εντός της ημέρας μια τελική επαφή με κορυφαία στελέχη της τραπέζης Πειραιώς.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου