Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

Ραντεβού Τιτάνων για την Αγιά Σοφιά

Σύσκεψη κορυφής για τα "βαριά πυροβολικά" της Ένωσης που συναντήθηκαν στο Ιντερκοντινένταλ με βασικό αντικείμενο συζήτησης την ονοματοδοσία του γηπέδου. 15 εκατομμύρια ευρώ για πέντε χρόνια το "κοστολόγιο" του Τίγρη για το όνομα του γηπέδου.


Το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ για πενταετή συμφωνία είναι αποφασισμένος να ζητήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης από τις εταιρείες που βρίσκεται ήδη σε επαφή για την εμπορική ονομασία της "Αγια-Σοφιάς".
Το θέμα αυτό, και όχι μόνο, αποτέλεσε αντικείμενο ευρείας σύσκεψης στελεχών (και) της "Δικέφαλος 1924 Α.Ε.", το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής, σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας. 

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν οι εφοπλιστές Πέτρος Παππάς, Νίκος Χατζηιωάννου, εκπροσωπώντας τον αδελφό του Πόλυ, και Γιώργος Δαλακούρας, το υψηλόβαθμο στέλεχος του Lloyd's Register Απόστολος Πουλοβασίλης, ο επιχειρηματίας Χάρης Κουτάς, αλλά και εκπρόσωποι εφοπλιστών από το Λονδίνο, συστημένοι από τον Χατζηιωάννου, τους οποίους ο Μελισσανίδης επιθυμεί να μυήσει στο πλάνο κατασκευής του γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια, εξασφαλίζοντας, αν το επιτύχει, την οικονομική τους στήριξη. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ταυτότητα των εταιρειών με τις οποίες συζητά, παρά μόνο επανέλαβε ότι υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για το project.

Στο οικονομικό κομμάτι, εκτός των 20 εκατομμυρίων ευρώ της Περιφέρειας Αττικής, τα οποία ο Μελισσανίδης θεωρεί δεδομένα, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, και των 10-11 εκατομμυρίων που ο ίδιος διαβεβαιώνει ότι θα προσφέρει για τον σκοπό αυτό, στην "Ένωση" προσβλέπουν σε ακόμη δέκα εκατομμύρια που θα συγκεντρώσουν, κυρίως, οι ισχυροί οικονομικά ΑΕΚτζήδες που μετέχουν στην "Δικέφαλος", ενώ αναζητούνται, περίπου, άλλα τόσα για την ολοκλήρωση του έργου.

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου