Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

Είπε όχι ο Μελισσανίδης στην SportFive για το όνομα του Ναού!

Οι Γερμανοί θα επανέλθουν το καλοκαίρι με προτάσεις για άλλου είδους εμπορική εκμετάλευση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια σύμφωνα με δηλώσεις του Εστερχάζι.


Αρνητική ήταν η απάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη στην πρόταση που του έγινε από την SportFive για την ανάθεση στην Γερμανική εταιρία της εύρεσης του κεντρικού χορηγού για την ονοματοδοσία του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Συγκεκριμένα οι Γερμανοί θέλησαν να κλείσουν αυτοί το όνομα του γηπέδου αρχίζοντας να πληρώνουν από την πρώτη μέρα έναρξης των έργων ανεξάρτητα αν έχουν βρει χορηγό και εν συνέχεια να εισπράτουν αυτοί απευθείας από τον πελάτη που θα "αγόραζε" το όνομα. Ο Μελισσανίδης δεν ήταν ζεστός από την αρχή με μια τέτοια προοπτική γιατί θεωρεί πως δεν χρειάζεται ενδιάμεσους και θα βρει ο ίδιος τον καλύτερο δυνατό χορηγό υπολογίζοντας πως θα πάρει σίγουρα πάνω από 10.000.000 ευρώ για τα πέντε πρώτα χρόνια συνεργασίας, χρήματα τα οποία θα καλύψουν ένα σημαντικό μέρος του κόστους της ανέγερσης της Αγιά Σοφιάς.

 Ο ηγέτης της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει από τον Απρίλιο επαφές σε προσωπικό επίπεδο και είναι βέβαιος πως θα υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Γερμανική εταιρία πάντως δεν παύει να ασχολείται με την εμπορική εκμετάλευση του Ναού και σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου της Μάρτον Εστερχάζι, που φωτογραφίζουν και την αρνητική, για αυτούς, εξέλιξη με το όνομα, θα επανέλθει το καλοκαίρι με νέες ιδέες και προτάσεις. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Πρέπει να περιμένουμε λίγο, να ξεκινήσουν τα έργα στο γήπεδο. Είναι ακόμα πολύ νωρίς και έχουμε χρόνο για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή διάσταση. Υπάρχουν επαφές, ξέρουμε τι θέλει η ΑΕΚ και ξέρουν για τι ενδιαφερόμαστε εμείς», δήλωσε ο Εστερχάζι στη Goal και συνέχισε: 

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι περισσότερο. Ισως στις αρχές του καλοκαιριού, να υπάρξει κάποια νέα συνάντηση. Οταν συζητάμε για την εμπορική αξιοποίηση ενός γηπέδου, το όνομα που θα δοθεί είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας. Δεν είναι το βασικό. Το σημαντικό είναι πως θα υπάρξει συνεργασία. Αισιοδοξώ πως θα βρεθεί λύση. Οταν θα ξεκινήσουν τα έργα στο γήπεδο, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε με συγκεκριμένους όρους και πιστεύω πως θα βρούμε τη λύση που θα θέλουμε όλοι. Ετσι λειτουργεί η υπόθεση σε όλη την Ευρώπη, αυτό σκεφτόμαστε και για την ΑΕΚ».

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου